Τέρας ψυχραιμίας η 93χρονη που έπεσε θύμα ληστών μέσα στο σπίτι της στο Ελληνικό - Τι τους είπε για να τους ξεγελάσει - ΒΙΝΤΕΟ
Τις στιγμές τρόμου που έζησε η 93χρονη στο Ελληνικό όταν οι τρεις ληστές εισέβαλαν στο σπίτι αλλά και τον ψύχραιμο τρόπο με τον οποίο τους αντιμετώπισε περιέγραψε η κόρη της, μιλώντας στον ΑΝΤ1.


Οι δράστες χτύπησαν την οικιακή βοηθό και στη συνέχεια απείλησαν με κατσαβίδι την 93χρονη προκειμένου να τους αποκαλύψει που υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα. Οι δράστες πήραν μερικά χρήματα και κοσμήματα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

"Οι τρεις εισβολείς χτύπησαν την οικιακή βοηθό γιατί αντιστάθηκε, όπως θα κάναμε όλοι μας εάν παραβίαζαν την ιδιωτικότητά μας, αλλά δεν πείραξαν την μητέρα μου" είπε μεταξύ άλλων, η κόρη της ηλικιωμένης κ. Ρουμπίνη Μαρίνη.

Με απόλυτη ψυχραιμία η 93χρονη προκειμένου να τρομάξει τους ληστές και να τους διώξει από το σπίτι της, τους είπε ότι από πάνω μένει ο γιος της ο οποίος είναι διοικητής σε Αστυνομικό Τμήμα.

"Οι ηλικιωμένοι από κάποια ηλικία και μετά έχουν συμφιλιωθεί με τον θάνατο, οπότε δεν φοβούνται και τόσο πολύ" σημείωσε η κόρη της.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1.

enikos.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια