10/3/2016 - Χρήστος Κιούπης: Να το έγγραφο για το «πωλητήριο» του ΠΑΛΑΙ



Χρήστος Κιούπης: Να το έγγραφο για το «πωλητήριο» του ΠΑΛΑΙ
«Πολιτικοποιήστε την υπόθεση, είναι ώρα να το θέσετε στους πολιτικούς αρχηγούς» τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Γαλάτσι Νέα Αρχή»

Επίσημο έγγραφο της Βουλής από το οποίο προκύπτει ότι «το ΠΑΛΑΙ πωλείται» αποκάλυψε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Χρήστος Κιούπης.

Το έγγραφο το οποίο φέρει την υπογραφή του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντανή, επιβεβαιώνει ότι το ΤΑΪΠΕΔ περιμένει επίσημη πρόταση για την παραχώρησή του σε ιδιώτη-επενδυτή.
Δύο είναι οι φράσεις κλειδιά που χρησιμοποιεί ο υφυπουργός:
1.      «Πρέπει να επισημανθεί ότι στο πλαίσιο των γενικότερων σχεδίων του ΤΑΙΠΕΔ, δρομολογείται όπως πληροφορηθήκαμε από τα αρμόδια στελέχη του Οργανισμού προκήρυξη για την παραχώρηση-αξιοποίηση του Ολυμπιακού Κέντρου Γαλατσίου».
2.    «Ως εκ τούτου και για το Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου είμαστε στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου που μπορεί να υποβάλλει μια δίκαιη και βιώσιμη λύση που θα εξασφαλίζει τα συμφέροντα της πολιτείας».  

Κερκόπορτα

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ», έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας ότι ανοίγει η κερκόπορτα για την παραχώρηση του ΠΑΛΑΙ σε κάποιον ιδιώτη που μπορεί να είναι η ΑΕΚ ή οποιοσδήποτε άλλος.
Κάλεσε μάλιστα το δήμαρχο Γαλατσίου να μη δεχτεί την πρόταση του ΤΑΙΠΕΔ για εξάμηνη παραχώρηση.
«Μη γίνετε, μη γίνουμε ο Δούρειος Ιππος για να εισβάλουν τα συμφέροντα στο ΠΑΛΑΙ. Μη γίνετε, μη γίνουμε ο Δούρειος Ίππος για να μπει ο εχθρός στο σπίτι μας», είπε χαρακτηριστικά.

Πολιτικοποίηση

Ο Χρήστος Κιούπης κάλεσε τον δήμαρχο Γαλατσίου, να αποδεχτεί την πρόταση του για πολιτικοποίηση της υπόθεσης του ΠΑΛΑΙ.
«Είναι η ώρα να το θέσετε απευθείας στους πολιτικούς αρχηγούς. Ζητήστε ραντεβού μαζί τους. Απαντήστε με μπαράζ συνεντεύξεων τύπου», υπογράμμισε ο Χρήστος Κιούπης.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια