20/9/2015 - ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Πού Ψηφίζουν οι Πολιτικοί Αρχηγοί!

Από τις 08:00 το πρωί της Κυριακής θα αρχίσουν να προσέρχονται στα εκλογικά τμήματα για να ψηφίσουν οι εκπρόσωποι της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας.
Οι περισσότεροι επέλεξαν να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους μεταξύ 10:00 και 11:00 το πρωί.
Εκτός Αθηνών ψηφίζουν η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου (Χαλκίδα) ο Σταύρος Θεοδωράκης (Χανιά) και ο Πάνος Καμμένος (Ηράκλειο).
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα,στις 10:00 το πρωί, στο 583o Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, το οποίο στεγάζεται στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού (Φάβη και Ουράνη).
Η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 11:30, στο 402ο Εκλογικό Τμήμα, στο 10ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Χαλκίδος (Οδός Χαλκιδικής, περιοχή Καμάρες, Χαλκίδα).
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:15 το πρωί στο 661ο εκλογικό τμήμα (14ο εκλογικό διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων), στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου, στην Κυψέλη.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις11:00, στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου (Λεωφόρος Κηφισίας 213).
Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα ψηφίσει στις 10:00 το πρωί στα Χανιά, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων στη Χαλέπα, στην οδό Σκρα (αριθμός 19).
Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει στις 10 το πρωί, στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας.
O επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 9 το πρωί, στο 5ο Λύκειο Κορυδαλλού.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 9 το πρωί στo 72ο Εκλογικό Τμήμα (Δημοτικό Σχολείο Λαρανίου) του Δήμου Γόρτυνας του νομού Ηρακλείου.
Τέλος, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, στις 11:15 το πρωί, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας (Κιλκίς 1).
ΠΗΓΗtvxs.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια