ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Παράνομη Πινακίδα στην Λ. Βεΐκου - Ποιος; Τι; Γιατί;





Γράφει ο
Πλούταρχος Πάστρας
Αρχισυντάκτης "Ελεύθερης Άποψης ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ"


   Σύμφωνα με καταγγελία της κ. Έλενας Ζέρβας Γκιουρτζιάν, στην Λεωφόρου Βεΐκου τοποθετήθηκε εδώ και δύο ημέρες παράνομη πινακίδα, η οποία εμποδίζει οπτικά πάντα την οδήγηση στο εν λόγω σημείο, με την απόσπαση της προσοχής και με το ενδεχόμενο να προκαλέσει ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. 
   Οι πληροφορίες μας λένε, ότι η τοποθέτηση της πραγματοποιήθηκε την Πρωτοχρονιά, χωρίς φυσικά να έχει δώσει  η Δημοτική Αρχή ειδική άδεια.
   Μετά, λοιπόν, από την δημόσια καταγγελία της κυρίας Ζέρβας και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ενημερώθηκε η Δημοτική Αρχή και ο ίδιος ο Δήμαρχος, και όπως δηλώνει ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Δερεδίνης στο Facebook  «Θα ήθελα να ενημερώσω ότι ο Δήμαρχος ήδη έχει κάνει τις ενέργειες που απαιτούνται...και με επικοινωνία με την εταιρεία που διαφημίζει το προϊών της...άλλα και με το αστυνομικό τμήμα Γαλατσίου ..και την τροχαία..όπως επίσης και νομικό για τις απαιτούμενες ενέργειες...».
   Εμείς από την μεριά μας χαιρόμαστε για τις άμεσες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής μετά την ενημέρωση και πιστεύουμε πως αυτοί που προέβησαν σ' αυτή την παράνομη πράξη, θα  διωχθούν ποινικά.
   Επίσης, θυμίζουμε πως πριν ένα χρόνο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης στον πρώην Δήμαρχο Γαλατσίου κ.  Κυριάκο Τσίρο, μετά από δυστύχημα που προκλήθηκε με την απόσπαση της προσοχής για τον ίδιο λόγο. 
   Τέλος, ελπίζουμε πως αν όχι ήδη, αλλά μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θ' αφαιρεθεί αυτή η παράνομη πινακίδα, η οποία αποτελεί μία καταδικαστέα πράξη από όλους τους πολίτες, αλλά και την ίδια την Δημοτική Αρχή του τόπου μας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια