Οι "ΓΕΙΤΟΝΕΣ" του Γαλατσίου ακόμη μια φορά ΒΟΗΘΗΣΑΝ τον ΓΕΙΤΟΝΑ τους!!!




Γράφει ο
Πλούταρχος Πάστρας
Αρχισυντάκτης "Ελεύθερης Άποψης ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ"


   Οι "ΓΕΙΤΟΝΕΣ" του Γαλατσίου από την ημέρα που ξεκίνησαν, έχουν βοηθήσει την πόλη του Γαλατσίου, αλλά και τους ίδιους τους Γαλατσιώτες Γείτονες τους, ουκ ολίγες φορές.
   Οι περιβαλλοντικές και οι οικολογικές δράσεις τους, σε συνδυασμό με τις δωρεές τους σε τρόφιμα κι ότι άλλο χρειαστεί σε απόρους, αλλά προ πάντων περήφανους Γαλατσιώτες, δηλώνει την κοινωνική ευαισθησία τους!
   Οι Γείτονες είναι μία ομάδα, που τα μέλη της αποτελούν όλο το Γαλάτσι. Κάθε γειτονιά και κάθε στενό της πόλης μας είναι η δύναμη τους. Και ο σκοπός τους είναι όλοι μαζί να χαρίσουμε το χαμόγελο στο ίδιο μας το σπίτι, που δεν είναι άλλο από το Γαλάτσι μας.
   Τώρα, οι Γείτονες τελειώσανε μία ακόμη δράση τους, που την έφεραν εις πέρας μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Εμείς δεν έχουμε να πούμε κάτι για την εν λόγω δράση,  γιατί τ' αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους: «Φίλοι ΓΕΙΤΟΝΕΣ, η 33η δράση μας ολοκληρώνεται και επίσημα σήμερα! Όπως είχαμε υποσχεθεί ανεβάζουμε το αναλυτικότατο xlsx αρχείο με τις δωρεές σας σε χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης. Δωρίσαμε 860€ στην οικόγενεια της Αντιγόνης (συν τρόφιμα, παπούτσια και ρούχα) και 50€ δωροεπιταγή σε επιβεβαιωμένο περιστατικό άπορης (Κα Δήμητρα). Θυμίζουμε ότι έχουμε κρατήσει 50€ για ανεπιβεβαίωτο ακόμα περιστατικό ασιτίας... Θα σας κρατήσουμε ενήμερους...» ( Ανακοίνωση στην Ομάδα των Γειτόνων στο Facebook σήμερα 8/1/2015, η οποία έγινε από ένα εκ των μελών της).
    Τέλος, θα θέλαμε να πούμε κι εμείς από την μεριά μας ένα θερμό Μπράβο στους "ΓΕΙΤΟΝΕΣ" μας, θέλοντας να προβάλουμε κι εμείς με την μεριά μας, όπως μπορούμε, δημοσιογραφικά, το κοινωνικό έργο που διατελούν εδώ και χρόνια. 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια