Νεοέλληνα θα Ψηφίσεις Επιτέλους την ΕΛΛΑΔΑ;;;




Γράφει ο Πλούταρχος Πάστρας
Δημοσιογράφος
ploutarxospastras@gmail.com


   Πέντε χρόνια, χιλιάδες αυτόχειρες ψυχές, εκατομμύρια παιδιά, έφηβοι, ενήλικες, μεσήλικες και υπερήλικες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, σε συνδυασμό μαζί με τα καθημερινά δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα, δίνουν το στίγμα της σημερινής Ελλάδας που οδηγεί τα παιδιά της, είτε στην εξαθλίωση, είτε στην μετανάστευση.
   Η Ελλάδα που ξέραμε ως την μητέρα της Δημοκρατίας, την ηγέτιδα της Δικαιοσύνης, την αδελφή του Πολιτισμού και την Θεά της Ηθικής, έχει πλέον εκλείψει. 
   Το φυσικό και επακόλουθο μεγάλο ερώτημα είναι ποιος φταίει για όλη αυτήν την κατάσταση που ζούμε; Άλλοι θα απαντήσουν οι πολιτικοί, άλλοι οι δημοσιογράφοι, οι περισσότεροι οι φοροφυγάδες και μερικοί ότι "όλοι μαζί τα φάγαμε". Η αλήθεια, όμως είναι μόνο μία! Η οποία είναι ότι όλοι μαζί φταίμε για το ολέθριο αυτό σημείο όπου φτάσαμε την Ένδοξη, μέχρι πρότινος Ελλάδα μας!
   Οι πολιτικοί στον βωμό της υπουργικής καρέκλας και του εύκολου πλουτισμού παρέδωσαν τα πάντα στα ξένα κεφάλαια, ρίχνοντας στον κάλαθο των αχρήστων την εμπιστοσύνη του λαού τους.
   Οι δημοσιογράφοι αθετήσαμε τον όρκο μας στην Αμέριστη Αντικειμενικότητα και γίναμε δούλοι των ξένων κι εγχώριων συμφερόντων, βλέποντας την Δημοσιογραφία ως ένα μέσο προς τον θρόνο της εξουσίας.
   Οι φοροφυγάδες μην μπορώντας κι αυτοί ν' αντισταθούν, απέφυγαν τους δυσβάστακτους φόρους και "απέλασαν" τον πολύτιμο θησαυρό τους, στα "σαλέ" των Ελβετικών Τραπεζών, οδηγώντας έτσι την Οικονομία της πατρίδας τους, στα τάρταρα της επιβίωσης της. 
   Ενώ τέλος, εμείς όλοι οι πολίτες, ρίχνοντας την ψήφο μας κάθε διετία, τριετία ή τετραετία, στηρίζοντας όλον αυτόν τον παραπάνω φαύλο κύκλο της διαφθοράς, φτάσαμε στο σημείο να γίνουμε δούλοι των ίδιων μας των επιλογών μας για μία θέση στο Δημόσιο, επιβεβαιώνοντας έτσι για μία ακόμη φορά τον παλιό Ελληνικό Σοφό Λαό πως "βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας", αν και στην δική μας περίπτωση ταιριάζει περισσότερο πως "παραδώσαμε τα τσεπάκια μας"!
   Η ώρα, όμως, της μεταμέλειας ήρθε. Η 25η Ιανουαρίου απέχει λιγότερο από δύο εβδομάδες. Η κάλπη αυτή μπορεί να μας δώσει ξανά την ελευθερία μας και πίσω πάλι την οικονομική ανεξαρτησία μας. Υπάρχουν πολλές επιλογές, όπως να ψηφίσουμε αυτούς που μας "βοήθησαν" να έρθουμε σ' αυτήν εδώ την κατάσταση που φτάσαμε, να στηρίξουμε αυτούς που μας τάζουν "λαγούς με πετραχήλια", να δώσουμε δύναμη σ' αυτούς που πραγματικά την αξίζουν και να ξαναζωντανέψουμε την ίδια την Αξιοπρέπεια μας!
    Αυτές είναι οι επιλογές μας, λοιπόν. Αυτές που θα μας οδηγήσουν από την 26η Ιανουαρίου είτε στην "Κόλαση" των Ελλήνων, είτε στο να φτάσουμε επιτέλους στην Ελληνική Γη της Επαγγελίας μας. Οι επιλογές είναι πολλές, αλλά η Ελλάδα είναι μόνο μία! Εσύ τι θα κάνεις Νεοέλληνα; Θα ψηφίσεις επιτέλους την ΕΛΛΑΔΑ;;;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια