ΧΩΡΙΣΜΟΣ - ΣΟΚ για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο!!!ΧΩΡΙΣΜΟΣ - ΣΟΚ για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο!


Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον γάμο της με τον Νίκο Ευαγγελάτο που μετράει ήδη 16 χρόνια, ενώ αποκάλυψε και τα συναισθήματά της για την πρώτη νύχτα που κοιμήθηκαν χωριστά.
Όπως θα δείτε παρακάτω, η παρουσιάστρια έζησε έναν μικρό εφιάλτη μακριά από τον Νίκο, όπως είναι λογικό, καθώς οι δυο τους είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Διαβάστε όλα όσα δήλωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.
Έχεις πει ότι ο άνδρας σου είναι ο ψυχαναλυτής σου. Τι διαφορές έχεις παρατηρήσει στον εαυτό σου από τότε που τον γνώρισες;
Με βοηθάει να μην είμαι τόσο εκρηκτική. Μου έχει μάθει να μην λειτουργώ σε συνθήκες πίεσης και να διατηρώ την ψυχραιμία μου. αυτό ομολογώ ότι είναι ένα στοιχείο που μου λείπει, γιατί είμαι ένας πολύ αυθόρμητος άνθρωπος και όταν με ενοχλεί κάτι, μπορεί να πω πράγματα για τα οποία μετά να μετανιώσω.
Τον ζηλεύεις;
Όχι. Δεν μου δίνει αφορμές για να τον ζηλέψω.
Παρόλα αυτά έχεις πει στην εκπομπή σου ότι έχεις ψάξει το κινητό του.
Είπα την αλήθεια. Στα 16 χρόνια που είμαστε μαζί υπήρχαν στιγμές που μπορεί να ενοχλήθηκα να ήθελα να τσεκάρω τον άνθρωπό μου. Αλλά ούτε σκηνές έκανε ποτέ, ούτε η ζήλια είναι το βασικό στοιχείο της σχέσης μας.
Για ποιο λόγο τσακώνεστε συνήθως;
Για μικρά, ασήμαντα πράγματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα. Μπορεί για παράδειγμα να μου πει: «Γιατί το είπες αυτό στο παιδί;» -είναι γεγονός πως αρκετά συχνά δεν σκέφτομαι πριν μιλήσω. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ για ουσιαστικό λόγο και όποτε συμβαίνει κάνω πάντα εγώ το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρούμε. Ξέρω ότι δεν υπάρχει πιθανότητα ούτε μια στο εκατομμύριο να υποχωρήσει εκείνος.
Ποιος είναι πιο αυστηρός με τα παιδιά;
Εξαρτάται. Για παράδειγμα εγώ θα είμαι πιο χαλαρή αν μου ζητήσουν να πάνε σε ένα πάρτι, σε αντίθεση με τον πατέρα τους που ανησυχεί περισσότερο τι ώρα θα γυρίσουν. Σε ότι αφορά το σχολείο είμαι πιο αυστηρή αλλά και εκεί συνεργαζόμαστε με τον άνδρα μου. Αν διαπιστώσω ότι κάτι δεν πάει καλά θα του πω: «Για να μη δεις τον έλεγχο και φωνάζεις έλα να το συζητήσουμε για να βρούμε μια λύση». Ένα πολύ μεγάλο λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι ότι ο ένας κάνει τον καλό και ο άλλος είναι αυτός που βάζει τα όρια. Πρέπει να υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία.
Πέρασε ποτέ κρίση ο γάμος σας;
Στα 16 χρόνια που είμαστε μαζί είχαμε τις καλές και τις κακές μας στιγμές, όπως όλα τα ζευγάρια του κόσμου. Αλλά σοβαρή κρίση τύπου χωρίζουμε, δεν περάσαμε ποτέ. Ούτε σκέφτηκε ποτέ κανείς από τους δυο μας ότι αύριο το πρωί μπορεί να μην υπάρχει αυτή η οικογένεια και αυτή η σχέση.
Η Τζένη Μπαλατσινού, καλεσμένη στο Βράδυ, είχε πει ότι μία φορά είχε κλειδώσει έξω από το σπίτι τον Πέτρο Κωστόπουλο. Έχεις κάνει κάτι αντίστοιχο στον Νίκο Ευαγγελάτο;
Εμείς, όπως πολύ σωστά είχαν επισημάνει πέρσι στο Πρωινό mou, έχουμε πολύ διαφορετική ζωή από τη δική τους. Στα 16 χρόνια που είμαστε μαζί δεν έχουμε κοιμηθεί ούτε ένα βράδυ χώρια. Με μοναδική εξαίρεση τη νύχτα που παρουσίαζε τις εκλογές στην Κύπρο. Ούτε βγαίνει ο καθένας μόνος του, όπως κάνουν άλλα ζευγάρια, εκτός αν πρόκειται για επαγγελματικό ραντεβού. Ο Νίκος, από τότε που με γνώρισε, δεν πήγε ούτε στο γήπεδο με τους φίλους του. Και επειδή είναι ένα ισχυρό στοιχείο στη σχέση μας, φρόντισε να εκφράσει τις ανάγκες του από την αρχή και εγώ τις ακολούθησα. Του αρέσει τόσο πολύ η συντροφικότητα και η επικοινωνία, που ακόμη και όταν είμαστε έξω μαζί, ο νους του είναι να γυρίσουμε πίσω στο σπίτι μας.
Μπόρεσες να κλείσεις μάτι εκείνο το βράδυ που ήταν στην Κύπρο;
Η αλήθεια είναι πως όχι. Όταν έχεις συνηθίσει να κοιμάσαι με τον σύντροφό σου, είναι πολύ παράξενο να ξαπλώνεις σε ένα άδειο κρεβάτι. Και το πιο περίεργο ήταν ότι, παρόλο που έχω ζήσει πολλά χρόνια μόνη μου και έχω σπουδάσει και στο εξωτερικό, με έπιασε ξαφνικά μία ανασφάλεια που σοκαρίστηκα και εγώ η ίδια με την αντίδρασή μου. Έκλεισα τα πατζούρια του σπιτιού, έβαλα τον συναγερμό και ένιωσα σαν τα μικρά παιδιά που φοβούνται στο σκοτάδι. Θέλεις η συνήθεια, θέλεις που είναι το άλλο μου μισό, αισθάνθηκα πραγματικά πολύ περίεργα.
Πως θα αντιδρούσες αν, για παράδειγμα, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον ανάγκαζαν να μείνει στην Αθήνα εκείνο το καλοκαίρι;
Θα μέναμε όλοι μαζί, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών μας στην Αθήνα. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω τα παιδιά και να πάμε μόνοι μας διακοπές. Και το ίδιο θα συνέβαινε αν οι δικές μου υποχρεώσεις δεν μου επέτρεπαν να φύγω. Είμαστε οικογένεια και στηρίζει ο ένας τον άλλον.

ΠΗΓΗ:  toxwni.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια