ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Η Αντζελίνα Τζολί υπό την Επήρεια ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!!!

ΑΠΟ ΤΙΣ «ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ» ΤΩΝ '90S

Το γύρο του κόσμου κάνει βίντεο της Αντζελίνα Τζολί υπό την επήρεια ναρκωτικών


Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει βίντεο με τη Αντελίνα Τζολί υπό την επήρεια ναρκωτικών, το οποίο είχε μαγνητοσκοπήσει το 1999 έμπορος ναρκωτικών και έφερε στην επιφάνει το National Enquirer.

Το γύρο του κόσμου κάνει βίντεο της Αντζελίνα Τζολί υπό την επήρεια ναρκωτικών
Το διάρκειας 16 λεπτών βίντεο, το οποίο δείχνει τη διάσημη ηθοποιό εμφανώς εξαντλημένη να μιλάει στο τηλέφωνο, τράβηξε ο καταδικασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών Φράνκλιν Μέγερ, όπως ισχυρίζεται, με τη συγκατάθεση της ίδιας της Τζολί στο σπίτι της στο Μανχάταν, όπου πήγε μετά από τηλεφώνημα της ίδιας που ζητούσε να ηρωίνη και κοκαίνη.
Όπως υποστήριξε ο Μέγερ μιλώντας στο National Enquirer, το οποίο δημοσίευσε το βίντεο, η Τζολί ήταν πελάτισσά του για πολλά χρόνια.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίζεται χλομή και εξασθενημένη να μιλά με τον πατέρα της Γιον Βόιτ, σύμφωνα με τον έμπορο ναρκωτικών, για κάποιο οικογενειακό τους θέμα.

Η Τζολί έχει παραδεχθεί ότι υπήρξε χρήστης ναρκωτικών, περιγράφοντας εκείνα τα χρόνια της ζωής της ως μια σκοτεινή και επικίνδυνη περίοδο και ότι ήταν τυχερή που επέζησε. Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια