Επιστρέφουμε περισσότερο Ελεύθεροι και πιο "Καλοκαιρινοί" από ποτέ!!!





   Αγαπητοί μας "Ελεύθεροι" Αναγνώστες, ήρθε η ώρα να ξανασυναντηθούν οι διαδικτυακοί ενημερωψυχαγωγικοί δρόμοι μας, μετά από ακριβώς έναν μήνα απουσίας μας!!!
   Το καλοκαίρι λοιπόν, έφτασε και όπως θα δείτε στην σελίδα μας, ήδη «ρίχνουμε» τις ιντερνετικές βουτιές μας, όμως, δεν θα ήταν δυνατόν και να μην σας κρατήσουμε πλέον μία καλοκαιρινή συντροφιά, αλλάζοντας άρδην το πρόγραμμα μας και με σεβασμό πάντα στην εδώ κι ένα χρόνο ψυχαγωγική παράδοση μας, όπως αρμόζει σε μία νεανική διαδικτυακή εφημερίδα!!!
   Το νέο μας πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εν ολίγοις από προτάσεις βιβλίων, θεατρικών-κινηματογραφικών εξόδων, αφιερώματα για τον Πολιτισμό μας κι όχι μόνο, προτάσεις καλοκαιρινών διακοπών, μέχρι αθηναϊκά οδοιπορικά και in-στέκια για να κάνετε τις ηλιόλουστες βόλτες σας!
   Επίσης, δεν ξεχνάμε και την ενημέρωση στην οποία, από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Απρίλιο μας είχατε φέρει στην πρώτη πεντάδα, των τοπικών ιστοσελίδων της πόλης μας!
   Τέλος, γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δίνουμε το ραντεβού μας αύριο Τρίτη 1 Ιουλίου με πολύ Όρεξη για Ενημέρωση και Ψυχαγωγία μαζί!!!

Η Δημοσιογραφική μας ομάδα σας εύχεται,

Καλές Ενημερωμένες Ψυχαγωγικές Βουτιές!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια