ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Αναχώρησε η ανθρωπιστική βοήθεια για την Κεφαλλονιά».
Η ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της Kεφαλλονιάς αναχώρησε την Πέμπτη 6 Μαρτίου απο το Δήμο Γαλατσίου με σκοπό την ανακούφιση των πληγέντων κατοίκων του δοκιμαζόμενου νησιού.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου Γιάννης Ζαβιτσάνος  πήραν την  πρωτοβουλία  για τη συγκέντρωση βοήθειας προς τους σεισμοπαθείς με αίσθημα αλληλεγγύης και συνεισφοράς.
    Οι συμπολίτες μας, Σύλλογοι και Φορείς της πόλης, βοήθησαν από το υστέρημά τους γνωρίζοντας από τέτοιες καταστάσεις, δείχνοντας την ευαίσθητη και κοινωνική πλευρά τους κάτι για το οποίο τους ευχαριστούμε θερμά.
Έτσι λοιπόν το πρωί της Πέμπτης 6 Μαρτίου, εντός του Δημαρχιακού Μεγάρουφορτώθηκαν για να αποσταλούν στους κατοίκους της Κεφαλονιάς που επλήγησαν από τον πρόσφατο σεισμό περίπου 1200 κιλά με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Υπεύθυνη για τη συγκέντρωση των τροφίμων ήταν η Δημοτική Σύμβουλος, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου&Επικοινωνίας Μπούρα Χριστίνα, η οποία σε συνεργασία με το Σύλλογο Επτανησίων Γαλατσίου ολοκλήρωσαν αυτή την αποστολή.
 Τα τρόφιμα θα παραδοθούν στους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών στο Ληξούρι,οι οποίοι θα έχουν και την ευθύνη διανομής.
Ο Δήμος Γαλατσίου  βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους της Κεφαλλονιάς και στηρίζει το δύσκολο αυτό αγώνα που δίνουν για να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς διαβίωσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια