Υπογράφηκε η σύμβαση για την ανάπλαση των παιδικών χαρών του Δήμου Γαλατσίου!ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Υπογράφηκε η σύμβαση για την ανάπλαση των παιδικών χαρών του Δήμου Γαλατσίου».
Με την υπογραφή της σύμβασης για την ανάπλαση των παιδικών χαρών του Δήμου, παρουσία του Δημάρχου Γαλατσίου Κυριάκου Τσίρου, του εντεταλμένου Δημοτικού Σύμβουλου, Υπεύθυνου για την Τεχνική Υπηρεσία, Κωνσταντίνου Ζώμπου και του Εκπροσώπου της Αναδόχου Εταιρείας που ανέλαβε το έργο κ. Ηλία Κουλούρη, ξεκινά η ανάπλαση  για τις 19 παιδικές χαρές που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου μας.
 Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος δήλωσε: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ασφαλείς παιδικές χαρές με την κατασκευή περίφραξης και ελεγχόμενης εισόδου και να εξασφαλίσουμε ένα λειτουργικό περιβάλλον με περιβαλλοντικά φιλικές συνθήκες για την ψυχαγωγία των παιδιών και κατάλληλες συνθήκες παραμονής για τους συνοδούς τους».
«Οι προσπάθειες για την επίτευξη της απαραίτητης χρηματοδότησης είχαν ξεκινήσει απο το Νοέμβριο του 2012. Μετά απο συντονισμένες κινήσεις ολοκληρώνονται και τις επόμενες μέρες θα παρουσιαστεί το αναλυτικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει και τις ημερομηνίες ανάπλασης κάθε παιδικής χαράς» δήλωσε oεντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Υπεύθυνος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κωνσταντίνος Ζώμπος.
  Σύντομα οι παιδικές χαρές του Δήμου μας θα αλλάξουν όψη. Θα γίνουν πιο φιλικές, πιο λειτουργικές και θα αποτελέσουν εστίες χαράς και συνάντησης σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια