Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια από τις 9/3/2014 έως τις 15/3/2014!!!

ΚΡΙΟΣ
102112193_1
ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Κρόνο στον Σκορπιό και το ταυ τετράγωνο του Ουρανού, του Πλούτωνα και του Δία στο ζωδιακό σας σταυρό, οι επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις θα σας αποσπούν από την προσωπική σας ζωή. Ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο των σχέσεών σας, τον Ζυγό, θα δημιουργήσει ένα πλήθος ανατροπών που είναι πιθανό να προκαλέσουν σοβαρούς τριγμούς στις σχέσεις σας. Οι Κριοί που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, μπορεί να υποδεχθείτε και πάλι στη ζωή σας μια σχέση του παρελθόντος σας που θα σας βάλει σε διλλήματα. Το θετικό είναι ότι το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη σας επιτρέπει να δείτε με πιο αντικειμενικό μάτι τις καταστάσεις που σας αφορούν.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Ερμή στο ενδέκατο ηλιακό σας σπίτι και μάλιστα σε τρίγωνο με τον Άρη μπορεί να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για να υλοποιήσετε νέους στόχους. Ωστόσο, να θυμάστε ότι δεν αποκλείονται οι ανατρεπτικές καταστάσεις. Να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα αν μπείτε στη διαδικασία να ανταγωνίζεστε τους συναδέλφους σας, ακόμη κι αν αυτοί σας προκαλέσουν.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλά θα κάνω, στον βαθμό που μπορώ, να μην υπογράψω κανένα συμβόλαιο αυτή την περίοδο.


ΤΑΥΡΟΣ
102112181ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Δία που πλέον κινείται σε ευθεία πορεία στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον του Καρκίνου, αυξάνονται οι πιθανότητες για καινούργιες γνωριμίες και φλερτ! Παράλληλα, το τρίγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο αποτελεί μια αρκετά καλή αστρολογική συγκυρία για να ανανεώσετε όρκους και υποσχέσεις ή να δείτε πιο σοβαρά τη σχέση σας, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η αλήθεια είναι ότι η παρουσία του ανάδρομου Άρη στον Ζυγό, στον τομέα της καθημερινής σας προσφοράς και εργασίας, θα προκαλέσει αρκετές ανατροπές συνοδευμένες από το άγχος που συνεπάγονται. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε οποιαδήποτε σημαντική κίνηση, ιδιαίτερα αν σκέφτεστε να κάνετε μια καινούργια επαγγελματική αρχή.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αν τα γεγονότα μου υποδείξουν ότι είναι απαραίτητο να αλλάξω πορεία πλεύσης στη δουλειά, αναθεωρώντας τα αρχικά μου σχέδια ή ακόμη και τη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία μου, καλό θα ήταν να μην τα παραβλέψω.


ΔΙΔΥΜΟΙ
102112182
ΕΡΩΤΑΣ: Ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται στον Υδροχόο και σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Ζυγό, τον τομέα των ερώτων σας. Το θετικό είναι ότι αυτή η αρμονική σχέση του με τον Ερμή εγγυάται ότι ακόμη και τα καβγαδάκια, θα ταράζουν με ευχάριστο τρόπο τα νερά της αισθηματικής σας ζωή. Οι Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου λάβετε υπόψη σας ότι δεν αποκλείεται να επιστρέψει κάποιο ταίρι του παρελθόντος σας, διεκδικώντας την αναζωπύρωση του πάθους που σας συνέδεε.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Υδροχόο σε συνδυασμό με τον Άρη –έστω και ανάδρομο- στον Ζυγό, θα κερδίζετε στις εντυπώσεις καθώς θα είστε πολύ δημιουργικοί. Είναι πιθανό να δεχθείτε συμφέρουσες προτάσεις, αλλά μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε. Καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι το τέλος του Μάη κι αν τότε ισχύουν όλα όσα θα έχουν ειπωθεί, τις οριστικοποιείτε.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το τρίγωνο του Ηλίου από το δέκατο ηλιακό μου σπίτι με τον Κρόνο από τον έκτο οίκο μου δηλώνουν σκληρή δουλειά, η οποία ωστόσο μάλλον θα αμειφθεί στο μέλλον καθώς θα με εδραιώσει ισχυρότερα στον τομέα μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
102112183_1
ΕΡΩΤΑΣ: Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, με τον τελευταίο στον οίκο των ερώτων σας, είναι ενθαρρυντικό για τις αισθηματικές σας υποθέσεις αλλά, ας μην ξεχνάμε ότι βρίσκεστε υπό την απειλή του ταυ τετραγώνου Δία – Ουρανού – Πλούτωνα που είναι λίαν επικίνδυνο. Παράλληλα, οι κίνδυνοι εντείνονται από την παρουσία του ανάδρομου Άρη στον Ζυγό. Προσέχετε για να έχετε κι αν τα γεγονότα σας υποδεικνύουν ότι είναι προτιμότερο να χωρίσετε, μην αφήσετε τις εξαρτήσεις σας να σας κρατούν δέσμιους σε καταστάσεις που δεν σας προάγουν γιατί, μακροπρόθεσμα, θα συνειδητοποιήσετε ότι θα έχετε δώσει παράταση στη μιζέρια και ότι θα έχετε χάσει ευκαιρίες.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη ανάδρομο να επηρεάζει τους οίκους της οικογένειας και των οικονομικών σας, είναι προτιμότερο να κρατήσετε μία άκρως συντηρητική στάση προς όλους και όλα γιατί οι ανατρεπτικές καταστάσεις θα γίνουν τρόπος ζωής. Αποφύγετε τις μετωπικές συγκρούσεις με τους ανωτέρους σας και τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές με τους συναδέλφους σας.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλά θα κάνω να προσέχω τη στάση μου προς την οικογένειά μου, να κρατάω τους τόνους χαμηλά, να φροντίζω να αποφεύγω τα προβλήματα.


ΛΕΩΝ
102112184
ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο ρίχνει την πιο θερμή και αισθησιακή φλόγα της στον τομέα των σχέσεών σας ενώ ο
Ερμής που βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον επιτρέπει τις καινούργιες γνωριμίες. Οι δύο μαζί όχι μόνο επιτρέπουν αλλά και επιβάλλουν τα φλερτ, τις ερωτικές ματιές και τις ατελείωτες συζητήσεις μετά την έξοδο, μέχρι πρωίας και ίσως στο αυτοκίνητο...
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον ανάδρομο Άρη θα αναγκαστείτε να επωμιστείτε περισσότερες ευθύνες απ' όσες αντέχετε καθώς θα συμβούν αρκετές ανατροπές που θα σας βγάζουν εκτός χρονοδιαγράμματος. Η κούραση και το άγχος είναι αναπόφευκτα αλλά το θετικό είναι ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν καθώς ο Κρόνος που είναι στραμμένος στο ζώδιό σας και σας δίνει μαθήματα, είναι ο δάσκαλος που πάντα επιβραβεύει την προσπάθεια.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το τρίγωνο του Ήλιου από το όγδοο ηλιακό μου σπίτι με τον Κρόνο είναι θετικό για να διεκπεραιώσω οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, κλπ.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
102112185
ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ήλιο στο έβδομο ηλιακό σας σπίτι, των σχέσεων, να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από το ευνοϊκό περιβάλλον του Σκορπιού, το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρξουν πιο ευχάριστες εξελίξεις για τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Επίσης, σας σιγοντάρει και ο Δίας από τον Καρκίνο καθώς βρίσκεται στον άξονα που συνδέεται με τα ερωτικά σας. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην επενδύετε συναισθηματικά στις γνωριμίες αυτής της περιόδου αν πρώτα δεν έχετε δει με ποιο άτομο έχετε να κάνετε.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τις παρουσίες του Ερμή και της Αφροδίτης στο έκτο ηλιακό σας σπίτι, της καθημερινής υπηρεσίας και εργασίας σας, αναμένονται πιο ευχάριστες εξελίξεις και πιο εποικοδομητικές συνεργασίες και συζητήσεις. Βεβαίως, καλά θα κάνετε να έχετε πάντα κατά νου ότι μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και ανατροπές.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας φροντίσω να κάνω πολύ προσεκτικές κινήσεις, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα που βάλλεται από τον ανάδρομο Άρη στον Ζυγό. Είναι προτιμότερο να αναβάλλω τις σημαντικές κινήσεις οικονομικού χαρακτήρα για το τέλος του Μάη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ. 

ΖΥΓΟΣ
102112186
ΕΡΩΤΑΣ: Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας δηλώνει ότι διανύετε μια περίοδο διλημμάτων, η οποία θα τελειώσει στο τέλος του Μάη και στην οποία πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε περίσταση. Άλλοι θα αντιμετωπίσετε τις ωμές αλήθειες των επιλογών σας και θα αναρωτιέστε αν πρέπει να κρατήσετε τη σχέση σας ή όχι και άλλοι θα επηρεαστείτε από καταστάσεις του παρελθόντος που θα ξανάρθουν στο προσκήνιο και θα προκαλέσουν την ανάλογη αναστάτωση. Προς το παρόν το τρίγωνο του Άρη με τον Ερμή είναι θετικό για να κρατήσετε μια σχετικά αντικειμενική στάση στα θέματα που προκύπτουν.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί το επιθετικό ταυ τετράγωνο Δία – Ουρανού - Πλούτωνα που πραγματοποιείται στον ζωδιακό σας σταυρό, συνδυασμένο με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σας, θα προκαλέσει πολλές ανατροπές, εντάσεις, καθυστερήσεις. Είναι προτιμότερο να κρατάτε τους τόνους χαμηλά, ιδιαίτερα ενώπιον των ανωτέρων σας.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό μου καλά θα κάνω να προσέχω γιατί είμαι επιρρεπής στις εμπύρετες αδιαθεσίες και στα ατυχήματα.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
102112187
ΕΡΩΤΑΣ: Με το τρίγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύες, το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι των ερώτων σας και του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιό σας, ο αισθηματικός τομέας σας επιφυλάσσει αρκετές χαρές, ιδιαίτερα αν αποζητάτε μια σχέση με σταθερότητα και είστε έτοιμοι να αναλάβετε την ευθύνη της. Ο Δίας από τον Καρκίνο σιγοντάρει τα φλερτ και τις επικοινωνίες σας. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις για να βιώσετε ανανεωτικές καταστάσεις με το ταίρι σας...
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την Αφροδίτη και τον Ερμή να επηρεάζουν τον άξονα της καριέρας σας δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες ευκαιρίες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι βάλλεται από τον ανάδρομο Άρη ο άξονας της καθημερινής σας εργασίας. Ως εκ τούτου, οι κινήσεις σας πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικές καθώς είναι πιθανό να πέσετε θύματα αθέμιτου ανταγωνισμού. Επίσης, πρέπει να φυλάτε τα νώτα σας γιατί μπορεί να δεχθείτε πισώπλατα χτυπήματα.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να προσέχω την υγεία μου, να φροντίζω τη διατροφή μου και τον ύπνο μου γιατί θα είμαι πιο επιρρεπής του συνηθισμένου μου στις ιώσεις και στα ψυχοσωματικά.


ΤΟΞΟΤΗΣ
102112189
ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Υδροχόο, η περίοδος παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον για τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Αν στην εξίσωσή μας προσθέσουμε και το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη, μάλλον μιλάμε για πολύ παιχνίδι. Να θυμάστε ότι, εκτός από τα φλερτ και τις «αταξίες» σας, θα επιστρέψουν και κάποιοι άσωτοι του παρελθόντος σας για να σας βάλουν σε διλήμματα ή περιπέτειες...
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτές τις μέρες πρέπει να κάνετε πάρα πολύ προσεκτικές κινήσεις, ιδιαίτερα αν σκέφτεστε να ενδώσετε σε μια καινούργια επαγγελματική αρχή. Με τον ανάδρομο Άρη στον Ζυγό να προσέχετε τις κινήσεις σας σε συλλογικές δραστηριότητες γιατί μπορεί να ενοχληθείτε από συμπεριφορές των άλλων ή να κάνετε εσείς κάποιο λάθος που να σας κοστίσει σε φήμη και αποδοχή.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αν τα γεγονότα μου υποδείξουν ότι πρέπει να αναθεωρήσω κάποιους στόχους ή φιλίες μου, ας μη διστάσω να το κάνω γιατί θα απελευθερωθώ από καταστάσεις που με δεσμεύουν και δεν με προάγουν.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
102112190
ΕΡΩΤΑΣ: Αυτές τις μέρες με το τρίγωνο του Ήλιου και του Κρόνου από ευνοϊκά προς το δικό σας ζώδια, θα νιώθετε πιο χαλαροί και πιο απελευθερωμένοι από τα βάρη σας. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να ξεχνάτε το ταυ τετράγωνο των Δία – Ουρανού – Πλούτωνα που -εκτός των άλλων- απειλεί και την προσωπική σας ζωή. Παράλληλα, οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο πρέπει να προσέχετε τις συμπεριφορές σας γιατί μπορεί να πείτε ή να κάνετε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε όταν θα έχετε πληγωθεί.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο συνδυασμός του ανάδρομου Άρη και των σκληρών όψεων που πλήττουν το ζώδιό σας, μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες καταστάσεις. Είναι προτιμότερο να κρατήσετε μία πολύ συντηρητική στάση στη δουλειά και να αφήσετε τα σπουδαία για το τέλος του Μάη. Οι ισορροπίες θα συντηρηθούν από το τρίγωνο του Ήλιου και του Κρόνου αλλά υπό την προϋπόθεση να είστε όσο το δυνατόν πιο εστιασμένοι στον σκοπό σας.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Υδροχόο μου επιτρέπουν να διευθετήσω οικονομικές υποθέσεις με αρκετά μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Ας αξιοποιήσω τις περιστάσεις. ΥΔΡΟΧΟΟΣ
102112191
ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ερμή αλλά, κυρίως, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, θα υπάρχει κάπου κοντά σας ένα άτομο που θα σας δείχνει το ενδιαφέρον του και θα σας επιβεβαιώνει. Καιρός να μπείτε σε νέες ενδιαφέρουσες περιπέτειες ή να γεφυρώσετε τις αποστάσεις σας. Από την άλλη, με τον ανάδρομο Άρη στον Ζυγό, μπορεί να επιστρέψουν κάποιες σχέσεις του παρελθόντος.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με το τρίγωνο του Ερμή και του Άρη θα υπάρξουν κάποιες καλύτερες εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή σε θέματα επιμόρφωσης ή πληροφόρησης. Ωστόσο, πρέπει να μην ξεχνάτε ότι ο Άρης είναι ανάδρομος και ότι μπορεί να προκαλεί καθυστερήσεις και ανατροπές. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε, μην πιέζεστε για να πάρετε αποφάσεις.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Τώρα υπάρχει η δυνατότητα να γεφυρώσω τις αποστάσεις στις σχέσεις μου τόσο τις διαπροσωπικές όσο και τις επαγγελματικές.ΙΧΘΥΕΣ
102112192
ΕΡΩΤΑΣ: Ο συνδυασμός του Ήλιου στο ζώδιό σας και μάλιστα σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο και του Δία στον Καρκίνο, το ζώδιο των ερώτων σας, ρίχνει μπόλικο αστρικό φως στα αισθηματικά σας! Πιο ευνοημένοι θα είστε οι Ιχθύες που επιδιώκετε πιο σοβαρές καταστάσεις, ιδιαίτερα μάλιστα αν είστε σε ετοιμότητα να αναλάβετε τις ευθύνες τους.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο ανάδρομος Άρης στον τομέα των οικονομικών σας χρήζει της προσοχής σας καθώς μπορεί να μπλοκάρει τις υποθέσεις σας που σχετίζονται με δημόσιο, τράπεζες, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά. Είναι προτιμότερο να κρατήσετε μία πολύ συντηρητική στάση, να μην κάνετε επενδύσεις, να μη δανείσετε και να μη δανειστείτε μέχρι το τέλος του Μάη.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ο ανάδρομος Άρης στο όγδοο ηλιακό μου σπίτι με καλεί να στρέψω το «βλέμμα» μου στον εσωτερικό μου κόσμο, να «διαβάσω» τον ψυχισμό μου, να εντοπίσω τα τραύματά μου και να προσπαθήσω να καθαρίσω τον εσωτερικό μου εαυτό.


Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/EBDOMADIAIES/item/55997-evdomadiaies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia#ixzz2vN7Tvlam

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια