Ένωσαν τις Δυνάμεις τους «ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ-ΑΡΧΗ» με «Κάλεσμα για το Γαλάτσι»!!!

Στο Βήμα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου και Επικεφαλής της
Δημοτικής Παράταξης «ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ-ΑΡΧΗ» κ. Νίκος Μαγκανάρης

Γράφει ο
Πλούταρχος Πάστρας
Αρχισυντάκτης-Δημοσιογράφος 

   Εχθές  Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Καμίνι, από το Κάλεσμα για το Γαλάτσι με θέμα «ΩΡΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ», με σκοπό την δημιουργία ενός Αυτοδιοικητικού μετώπου και με στόχο την Νέα Αρχή του Δήμου μας!!!    
   Σ' αυτήν την εκδήλωση παραστάθηκε πλήθος Γαλατσιωτών, ενώ δώσανε παρουσία και πολλοί άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης όπως ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Νίκος Μαγκανάρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Σιδερής, ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Τάσος Πασπάλας, αλλά και εκπρόσωποι από τον Πολιτισμό και ποιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου κ. Γιάννης Ζαβιτσάνος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ρουμελιωτών Γαλατσίου-Λαμπρινής κ. Δημήτρης Τούντας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλών Γαλατσίου «Η Αργώ» κ. Ιωάννης Κουσαΐτης.
  Στην Εκδήλωση μίλησαν ο κ. Χρήστος Κιούπης και ο κ. Άρης Τσουκνίδας από το «Κάλεσμα για το Γαλάτσι», ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Νίκος Μαγκανάρης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Σιδερής από την δημοτική παράταξη «ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ-ΑΡΧΗ», αλλά και εκπρόσωποι από άλλους πολιτικούς φορείς. 


Ομιλία του Δημοσιογράφου και μέλος του «Κάλεσμα για το Γαλάτσι»
κ. Χρήστος Κιούπης



Στο Βήμα ο Δημοτικός Σύμβουλος
κ. Γιάννης Σιδέρης

   Αίσθηση, όμως, προκάλεσε ειδικά η ομιλία του Υποψήφιου Δήμαρχου Γαλατσίου κ. Νίκου Μαγκανάρη, όπου άφησε έκπληκτο το κοινό, διότι πρώτη φορά ακούστηκαν από τα χείλη Υποψήφιου Δήμαρχου τ' αυτονόητα χωρίς ανώφελες υποσχέσεις και να τάζει λαγούς με πετραχήλια όπως κάνουν μερικοί άλλοι Υποψήφιοι και για του λόγου το αληθές σας παραπέμπουμε να πατήσετε ΕΔΩ  (https://www.facebook.com/photo.php?v=765465030132390για να ακούσετε την ομιλία του εν λόγου Υποψήφιου Δήμαρχου!
 Εν κατά κλείδι, μετά κι από παρέμβαση όλων των πολιτών, αποφασίστηκε ομόφωνα ότι «Το Κάλεσμα για το Γαλάτσι» θα στηρίξει έμπρακτα τον Υποψηφίου Δημάρχο κ. Νίκο Μαγκανάρη, ο οποίος είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ-ΑΡΧΗ». 


O Υποψήφιος Δήμαρχος και Επικεφαλής της Παράταξης «ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ-ΑΡΧΗ» κ. Νίκος Μαγκανάρης και οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πλούταρχος Πάστρας, Κατερίνα Γαλάτη, Σοφία Κουφοπούλου, Φανή Τούντα και Αλεξάνδρα Νικολάου

Στο Βήμα ο Πολιτικός Επιστήμονας
κ. Άρης Τσουκνίδας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια