ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ: ΣΚΛΗΡΟ «ΛΟΥΚΕΤΟ» στο Ι.Κ.Α. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!!!



Γράφει ο 
Πλούταρχος Πάστρας
Αρχισυντάκτης- Δημοσιογράφος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με τον Συνδυασμό «ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ-ΑΡΧΗ»

   Τον Οκτώβριο του 2013, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Γαλατσίου, μάθαμε πως υπήρχε περίπτωση το Ι.Κ.Α. να φύγει οριστικά από το Γαλάτσι μας. Ο κύριος Δήμαρχος μετά από λίγες ημέρες συναντήθηκε μαζί με τον Υπουργό Υγείας κύριο Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος τον καθησύχασε και τον διαβεβαίωσε πως το υποκατάστημα του εν λόγου ασφαλιστικού φορέα, θα παραμείνει στην πόλη μας.
   Αυτό μας το διαβεβαίωσε φυσικά και ο κύριος Δήμαρχος μέσω της Δημοτικής Εφημερίδας, όπου με μία φωτογραφία με τον Υπουργό Υγείας και με μία χειραψία προσπάθησε σε όλους μας να μας ρίξει στάχτες στα μάτια για το τι θα συμβεί λίγους μήνες αργότερα και μάλιστα το Φεβρουάριο του 2014!
   Τώρα, όμως, γιατί δεν θέλουμε να μας πείτε ψεύτες σας παρουσιάζουμε την δήλωση του Δημάρχου Γαλατσίου προ ολίγων μηνών που έγινε στον Τοπικό Τύπο της πόλης μας «Ως Δήμαρχος και ως γιατρός είχα υποσχεθεί ότι δεν πρόκειται να αφήσω το υποκατάστημα του ΙΚΑ-ΕΟΠΠΥ να φύγει από την πόλη μας, καθώς εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό ασφαλισμένων, κυρίως ηλικιωμένων. Όλοι μαζί αγωνιστήκαμε και πετύχαμε μέσα από τις συνεχείς παρεμβάσεις μας να παραμείνει το υποκατάστημα στο Γαλάτσι».
   Σήμερα, λοιπόν, το πρωί  ειδική επιτροπή από τον ΕΟΠΠΥ ήρθε να βάλει «Λουκέτο» στα Ιατρεία του Ι.Κ.Α., σύμφωνα με τον νόμο που ψηφίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Βουλή των Ελλήνων. 
   Ευτυχώς, όμως, συμπολίτες μας που ήταν παρόντες έξω από το υποκατάστημα του Ι.Κ.Α. δεν επέτρεψαν να μπει το «ΣΚΛΗΡΟ ΛΟΥΚΕΤΟ» της Μνημονιακής Πολιτικής που ακολουθεί η Κυβέρνηση πιστά, ενώ η  επιτροπή του ΕΟΠΠΥ σίγουρα θα ξανά επιστρέψει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα για να μπει  ΟΡΙΣΤΙΚΑ  το «ΛΟΥΚΕΤΟ». 
   Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι από την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014, καλούν οι γιατροί του Ι.Κ.Α. Γαλατσίου όλους τους πολίτες σε συστράτευση για την αποφυγή του άδοξου ΤΕΛΟΥΣ της Υγειονομικής Περίθαλψης στην Πόλη μας, στο Γαλάτσι μας!
    Τέλος, θα θέλαμε να «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ» τον κύριο Δήμαρχο για τον «ΑΓΩΝΑ της ΧΕΙΡΑΨΙΑΣ» που έκανε για να κρατηθεί το Ι.Κ.Α. μέχρι το Φεβρουάριο ανοικτό, ενώ ένα ακόμη μεγαλύτερο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» του αξίζει διότι μετέφερε το Ι.Κ.Α. εκτός του Γαλατσίου μας και θα μας κάνει όλους έτσι μ' αυτόν τον τρόπο και ειδικά τους ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΟΥΣ, τα ΠΑΙΔΙΑ, τις ΕΓΓΥΜΟΝΟΥΣΕΣ, τα ΑΜΕΑ και όλους τους ΓΑΛΑΤΣΙΩΤΕΣ να ταλαιπωρούμαστε ΆΔΙΚΑ για να μπορέσουμε να «φροντίσουμε» την ΥΓΕΙΑ μας, η οποία είναι για όλους μας ΠΑΝΩ ΑΠ' ΌΛΑ!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια