Χορός Ενωσης Ρουμελιωτών Γαλατσίου-Λαμπρινής



Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 το βράδυ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η ετήσια χοροσυνεστίαση της Ένωσης Ρουμελιωτών Γαλατσίου-Λαμπρινής, στην ταβέρνα Καμίνι Χαλεπά 64.
Με έκπληξη διαπιστώσαμε, ότι οι προσερχόμενοι ήταν περισσότεροι από αυτούς που είχαμε υπολογίσει και υπήρξε προσωρινή δυσκολία στην τακτοποίηση των προσκεκλημένων, γιαυτό ζητάμε συγγνώμην από αυτούς
που ίσως δυσκολεύτηκαν λίγο. Αλλά εδώ ισχύει το αρχαίο ρητό: <<Ουδεν καλόν αμιγές κακού>>.
Με την έναρξη της εκδήλωσης ο Γραμματέας της Ένωσης κ. Χρήστος Φλώρος παρουσίασε τους επίσημους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τους υποψήφιους δημάρχους στις προσεχείς εκλογές, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους εκπροσώπους των πολιτιστικών φορέων της πόλης μας.
Στην συνέχεια, ο Πρόεδρος της Ενωσης κ. Δημήτρης Τούντας, έλαβε τον λόγο, και αφού καλωσόρισε τους παρισταμένους, τους ευχαρίστησε γιά την παρουσία τους στην εκδήλωση μσς. Υπενθύμησε σε όλους μας τις δυσκολίες που περνάει μεγάλο μέρος, της κοινωνίας μας, σήμερα, και ζήτησε την υλική και ηθική συμπαράσταση όλων μας, μέσω του Δήμου και των Συλλόγων, να συνεισφέρει ο καθένας μας όσο μπορεί.


Επειτα ευχήθηκε καλή διασκέδαση αγάπη και ειρήνη μεταξύ μας.  Μετά το φαγητό που ήταν πλούσιο οι προσκεκλημένοι χόρεψαν, μέχρι τις πρωινές ώρες και διασκέδασαν με την ψυχή τους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους ίσους παρέστησαν, αλλά και τα καταστήματα του Γαλατσίου, που στήριξαν την λαχειοφόρα αγορά, που κάναμε με τις προσφορές τους και ένα μέρος αποφασίσαμε να το προσφέρουμε στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.


ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια