Δελτίο Τύπου Συλλόγου Κρητών Γαλατσίου «Η Μεγαλόνησος» για τον Ετήσιο Χορό τους!

Γαλάτσι,  10/02/2014





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


   Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Κρητών Γαλατσίου Λαμπρινής την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στο κρητικό κέντρο Γοργόνα. Περίπου 500 άτομα μέλη και φίλοι του συλλόγου γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και διασκέδασαν με το συγκρότημα του Πέτρου Σαριδάκη με κρητικά αλλά και νησιώτικα τραγούδια και χορούς.
   Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του συλλόγου Κα Μαλανδράκη Νίκη παρουσίασε το πρόγραμμα και τους παρευρισκόμενους δημοτικούς συμβούλους, τους εκπροσώπους διαφόρων φορέων καθώς και τον δήμαρχο της πόλης μας Κο Κυριακο Τσίρο. Εν συνεχεία κάλεσε  για  έναν σύντομο χαιρετισμό τον πρόεδρο του συλλόγου κο Χαρισάκη Βασίλη ο οποίος στην ομιλία του τόνισε  τις προσπάθειες του συλλόγου να κρατήσει τις πολύτιμες αξίες της παράδοσης και του πολιτισμού μας, ώστε να μην αλλοιωθούν στο πέρασμα του χρόνου. Ευχαρίστησε τους επαγγελματίες του Γαλατσίου για τις προσφορές τους στην λαχειοφόρο και την ανάγκη στήριξης της τοπικής αγοράς του Γαλατσίου. 
   Αναφέρθηκε στην ίδρυση από τον σύλλογο τομέα ψυχικής υγείας και συμβουλευτικής υποστήριξης που λειτουργεί εδώ και περίπου ένα χρόνο οι υπηρεσίες του οποίου παρέχονται δωρεάν στα μέλη του συλλόγου. Για την υλοποίηση αυτού του προγράμματος εργάζεται μια επιστημονική ομάδα με υπεύθυνη την  κα Εύη Τιντζη Σαββιδακη σύμβουλο ψυχικής υγείας και ανθρωπίνων σχέσεων και της κας Ζηκου Αγγελικης ψυχολόγου ψυχοθεραπεύτριας.
   Επίσης καλωσόρισε  προσωπικά και ευχήθηκε καλή επιτυχία  στους κυρίους Τσίρο Κυριάκο ,Πρωτονοτάριο Μανώλη , Μαγκανάρη Νίκο , Μαρκόπουλο Γιώργο και Πασπάλα Τάσο υποψήφιους δημάρχους στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Γαλατσίου τονίζοντας ότι ασχέτως αποτελέσματος ο σύλλογος θα είναι κοντά σε οποιαδήποτε δημοτική αρχή και αν προκύψει όπως πάντα άλλωστε αλλά και ότι την επομένη όλοι μαζί πάλι θα πίνουνε τσικουδιές.
   Τέλος  τον λόγο πήρε η κα Καρδουλάκη Μαρία γραμματέας νεολαίας του συλλόγου η οποία έκανε την παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων τα οποία εντυπωσίασαν με την παρουσία τους ειδικά τα δυο παιδικά τμήματα τα οποία ξεσήκωσαν τον κόσμο.
   Το χορευτικό συγκρότημα “ Χαρίδημος Μαναρωλης” του συλλόγου με τη χάρη και τη λεβεντιά του καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.
   Η συνέχεια άνηκε στον κόσμο που γέμισε την πίστα η οποία δεν άδειασε μέχρι αργά το βράδυ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια