Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Ζωδίων Τρίτη 4/2/2014 - Δευτέρα 10/2/2014



ΚΡΙΟΣ

   Κάπου κάπου έχεις δίκιο όταν ταράζεσαι από την ανασφάλεια. Ηρεμία χρειάζεται, τώρα που λες και όλες μαζί (επαγγελματικές, προσωπικές) λες και  έχουν συνενοηθεί να στήσουν χορό. Εσύ να θυμάσαι πως και οι δυνατοί δικαιούνται να έχουν αδυναμίες. Εγωιστικές συμπεριφορές, προστριβές ακόμη και έντονες συγκρούσεις κρύβει το Σαββατοκύριακο.  Μη μασάς, αν δεις αντικειμενικά τις καταστάσεις θα συμφωνήσεις και εσύ ότι κάθε σημαντική αλλαγή που κάνουμε έχει τις συνέπειες της.

ΤΑΥΡΟΣ

  Αχ ρε ταύρε εσένα θα σε φάει το ρομάντσο. Βέβαια αυτό δεν αλλάζει την τάση που έχεις και σε γαργαλάει να γκρινιάξεις. Ναι το ξέρω ότι υπάρχουν λόγοι πολλοί. Το θέμα είναι αν έτσι θα κερδίσεις κάτι. Χαλιναγώγησε τον αυθορμητισμό σου. Κάπου μπροστά ανάβει πράσινο φως για να ανατρέψεις τα εμπόδια. Σε μια φιλία επιβάλετε να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία κάνοντας κάποιους λεπτούς χειρισμούς ακόμη και αν θα έπρεπε να παραβείς κάποιους κανόνες.


ΔΙΔΥΜΟΣ

   Ρε φιλαράκι γιατί νομίζει πως το να κρύβεις τις ευαισθησίες σου οχυρώνει τον συναισθηματικό σου κόσμο; Πιστεψε με το να θάβεις αυτά που σε συγκινούν δεν σημαίνει ότι καταφέρνεις και να τα θωρακίσεις. Μοιάζεις με το στρουθοκάμηλο που κρύβει το κεφάλι της στην άμμο και επειδή δεν βλέπει πιστεύει ότι δεν τον βλέπουν και οι άλλοι. Στις γυναίκες κυριαρχεί το μητρικό ένστικτο στούς άνδρες το ερωτικό. Επαγγελματικά είσαι σε καλό δρόμο αλλά πρέπει να κάνεις υπομονή.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ

   Εκεί που όλα δείχνουν να πηγαίνουν προς μια καλή κατεύθυνση έρχεται ο μεγαλύτερος αντίπαλος σου που είναι ο ίδιος σου ο εαυτός να κάνει τη κουτσουκέλα. Είσαι έτοιμος Καρκίνε να κάνεις λάθη. Ξανασκέψου το. Πρόσεξε την υγεία σου και μη διώχνεις από κοντά σου αυτούς που έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι σε αγαπάνε. Ίσως δεν είναι όλα όπως θα ήθελες να ήταν αλλά είναι καιρός να μάθεις ότι πρέπει σε κάποια θέματα να κάνεις πίσω. Ανοιξε τη καρδιά σου να πεις αυτά που έχεις μέσα και δεν θα χάσεις.

ΛΕΩΝ

   Η πιο σωστή κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις αυτή τη βδομάδα είναι να μετρήσεις αυτά που έχεις στο πορτοφόλι σου. Σκέφτηκες ποτέ μήπως επαγγελματικά επιμένεις σε μια εικόνα που μπορεί και να απέχει από σένα; Μήπως τόσο καιρό γυρνώντας τη πλάτη στις αληθινές σου επιθυμίες κάνεις κακό στον εαυτό σου; Κάνε μια καταγραφή σε όσα σου αρέσουν. Όταν ασχολείσαι με χίλια διαφορετικά πράγματα πρέπει να περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα καταρρεύσεις. Συντροφικές όμορφες μέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Είναι πολύ σπαστικό να σου λένε τι πρέπει να κάνεις, να έχουν όλη άποψη για τη ζωή σου. Δεν το χρειάζεσαι το φθηνό μπλα μπλα, άλλες είναι οι ανάγκες σου. Θα πρέπει να ανασκουμπωθείς γιατί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (κυρίως για όσους είναι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο) αυτό που θα σε απασχολήσει είναι η οικονομική ανασφάλεια. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις με ηρεμία χωρίς βιασύνη και άγχος γιατί κάτι μοιάζει να υφαίνεται στο παρασκήνιο. Σύντομα θα λάβεις το πρώτο μήνυμα.


ΖΥΓΟΣ

   Δεν θα είναι η ζωή σου αυτή τη βδομάδα όπως ακριβώς τη φανταζόσουνα. Μπορεί εσύ να θέλεις ηρεμία χαλαρωση και προδέρμ αλλά δεν γίνεται τουλάχιστον τώρα. Είσαι πολίτης του κόσμου μέσα σε αυτόν ζεις. Εκμεταλεύσουν την περιέργεια σου που είναι εποικοδομητική και την πολύ μεγάλη διάθεση που έχεις  για να μαθαίνεις.  Κληρονομικά ζητήματα θέλουν ξεκάθαρες αποφάσεις. Εσύ είσαι δίκαιος αλλά οι άλλοι;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Δεν είναι καιρός για πρίγκηπες σου λένε αλλά από το ένα αυτί σου μπαίνει και από το άλλο σου βγαίνει. Με λίγες μόνο κινήσεις, χωρίς μεγάλη προσπάθεια έχεις την ικανότητα να ανατρέψεις όλα τα δύσκολα, να τινάξεις στον αέρα κάθε εμπόδιο αρκεί στο υψηλότερο σκαλί των προτεραιοτήτων να τοποθετήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες που σε πνίγουν. Κάντο γιατί αυτό θα σε ανακουφίσει, αλλά και μετά σκέψου και ποιος θα συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

   Είσαι σε καλή φάση. Μην ακούς αυτά που λένε για ανάδρομο Ερμή και εμπόδια και δυσκολίες, για τους άλλους είναι όχι για σένα. Μπορείς να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου; Φυσικά και μπορείς το έχεις αποδείξει. Αξίξεις περισσότερο από ότι σε αξιολόγησαν; Ενοείται! Αυτά μπορεί να στα επιβεβαιώσει και οποιοσδήποτε άλλος καλοπροαίρετος άνθρωπος. Εσύ από τη πλευρά σου την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να βρεις λίγο χρόνο για να κάνεις την αυτοκριτική σου. Αλλά να μη παραμείνεις εκεί.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

   Μη σταματάς. Αυτά που σχεδίασες, αυτά που έχεις στο μυαλό σου, αυτά που αποφάσισες να τα προχωρήσεις προχώρα τα ολοταχώς.  Ναι μεν για να πετύχεις το στόχο σου να σκεφτεσαι ότι αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι αλλά μη γίνεσαι περισσότερο σχολαστικός από ότι χρειάζεται. Το όπλο σου για αυτή την εβδομάδα είναι το φιλότιμο σου. Ελλοχεύει ένας κίνδυνος που θα προκληθεί από πρόσωπο του στενού συγγενικού σου περιβάλλοντος. Πρόσεξε την υγεία σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

   Επιθυμείς να επαναφέρεις στη ζωή σου την αρμονία. Οι αμυντικοί σου μηχανισμοί πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση, γιατί μια απειλή έρχεται από εκεί ακριβώς που δεν το περιμένεις. Χρειάζεται ένα πλάνο, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και στη συνέχεια εκδηλώσου και μη φοβάσαι τίποτα.  Είναι η πιο κατάλληλη περίοδος να κάνεις ένα ταξίδι που θα σε ξεκουράσει ή αντίθετα θα σε βάλει σε μια άλλη διαδικασία. Ότι και ναναι να είσαι σίγουρος που το μέλλον θα δικαιώσει τις επιλογές σου

ΙΧΘΕΙΣ

   Μπορείς να χαμογελάσεις. Είναι μια βδομάδα που μπορείς να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις, αλλά και να δημιουργήσεις. Και αυτό άσχετα αν ο αυθορμητισμός σου και το αίσθημα δικαιοσύνης, η πίστη και τα βαθύτερα οράματα που σε οδηγούν  έρχονται  να συγκρουστούν με την στενοκεφαλιά και την αδιαλλαξία των ανθρώπων. Χαλαρά, ήρεμα όλα έχουν τον τρόπο τους. Αν εντοπίσεις τα λάθη θα μπορέσεις να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να διορθωθούν. Ναί αυτό να το πιστέψεις, μπορείς να τα καταφέρεις.


ΠΗΓΗ: http://www.cityportal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια