Διασκεδάζοντας με «Laser Tag»!
Μικροί και μεγάλοι «μπήκαν στη μάχη για το συνάνθρωπο! 
Διασκέδασαν με το ομαδικό παιχνίδι δράσης «Laser Tag»


Ο Δήμος Γαλατσίου σε συνεργασία με τη Battlefield Live Hellas έδωσαν μια γιορτινή νότα χαράς μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων ψυχαγωγώντας μικρούς και μεγάλους μέσα από ένα ομαδικό παιχνίδι δράσης που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Συνολικά 500 παιδιά πήραν μέρος σε αυτό το πρωτότυπο παιχνίδι μάχης, το οποίο συνδυάζει περιπέτεια, δράση, σύγχρονη τεχνολογία και ασφάλεια.
Από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στο κέντρο της πόλης, στη συμβολή των οδών Λεωφ. Γαλατσίου και Λυσίου, μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με το συναρπαστικό παιχνίδι δράσης Laser Tag και παράλληλα συνέβαλλαν προσφέροντας τρόφιμα ώστε να βοηθήσουν το συνάνθρωπο, τα οποία παραδόθηκαν σε οικογένειες μέσα στις γιορτές.
 Το Laser Tag ήταν μια πρωτότυπη διασκέδαση που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, είναι ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι χρωματοσφαίρισης- ‘paintball’ που χρησιμοποιεί υψηλής τεχνολογίας (high tech) εξοπλισμό (με υπέρυθρες σαν τα τηλεκοντρόλ), καθιστώντας τα ένα από τα ασφαλέστερα του είδους καθώς δεν πονάει, δε λερώνει και δε χρειάζεται προστατευτικό εξοπλισμό. Το παιχνίδι ακολουθεί κανόνες στρατηγικής και οι παίκτες συνήθως χωρίζονται σε δύο ομάδες και κερδίζει αυτή που πετυχαίνει το τιθέμενο σενάριο δράσης.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια