ΣΗΜΕΡΑ: "ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ" ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!



   Μαραθώνιο Αγάπης από σήμερα και μέχρι την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιήσουν τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου Meganalysis, για να μαζέψουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.
   Εμείς σαν «Ελεύθερη Άποψη ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ» θεωρούμε υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε στην ανάδειξη μίας τέτοιας μεγάλης εκστρατείας αλληλεγγύης, η οποία πρέπει να γίνει παράδειγμα σε όλους μας, ενώ τέλος, σας παραθέτουμε την ακριβής ανακοίνωση των εργαστηρίων που έγινε μέσω του Facebook, ώστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!


   «Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου Meganalysis, διοργανώνουν έναν «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΑΠΗΣ» από τις 13/12/2013 έως και τις 30/12/2013, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την Κιβωτό του Κόσμου.
   Το κέντρο μας διαθέτει ειδικό χώρο για την συγκέντρωση αυτών και θα παραμείνει ανοιχτό από ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6,30-21,00 και ΣΑΒΒΑΤΟ 7,00-14,00 για την όποια σημαντική σας συνεισφορά.
   Στις 31/12/2013 θα γίνει η παράδοσή τους με μεγάλη μας χαρά στην «Κιβωτό του Κόσμου» ΖΗΝΟΔΩΡΟΥ 3 & ΚΑΛΛΙΚΛΕΟΥΣ Τ.Κ. 10442 – ΑΘΗΝΑ (ΚΟΛΩΝΟΣ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια