Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Ζωδίων 9/12/2013 - 15/12/2013



ΚΡΙΟΣ

   Δεν χρειάζεται να πάρεις πρωτοβουλίες, μπορείς να κάνεις ήσυχα και ήρεμα απλά και μόνο τη δουλειά σου (όσο σε αφήνουν δηλαδή). Καλό είναι αυτές τις μέρες να κινείσαι προσεκτικά. Εννοείτε ότι δεν θα ήταν προς το συμφέρον σου να συγκρουστείς με κανέναν συνεργάτη, μια και ούτε και εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος θα βρεις χείρα βοηθείας. Γενικά μη περιμένεις συμπαράσταση υπάρχει μια δυσοίωνη ατμόσφαιρα. Κάνε κάτι να αλλάξει.

ΤΑΥΡΟΣ

  Από τη μια εσύ στον κόσμο σου και από την άλλη ο κόσμος όλος με απαιτήσεις, γκρίνιες, διεκδικήσεις να φαίνεται να σε έχει βάλει στο μάτι. Αλλά εσύ δεν δείχνεις να νοιάζεσαι. Καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει ελπίζω. Και ναι μεν αν κοιτάζεις προσεκτικά τα βήματα σου μπορεί να αποφύγεις να σκοντάψεις εκεί που περπατάς, αλλά δύσκολα θα αποφύγεις κάποιες ζημιές, κάποιες μικροατυχίες που καραδοκούν στη γωνία. Υπάρχουν δύσκολες μέρες που δεν θα σου πάνε όλα πρίμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

  Από εδώ και πέρα μπαίνεις πλέον σε άλλα μονοπάτια με ταχύτητες μεγάλες. Προσπάθησε να το καταλάβεις ότι προτεραιότητα πρέπει να έχει ο εαυτό σου, αυτόν πρέπει να προστατέψεις. Προστίθενται επιπλέον κομμάτια στη ζωή σου, είτε επαγγελματική, είτε φιλική, είτε ερωτική, νέες υποχρεώσεις. Θα δεις τον εαυτό σου αντιμετωπίζοντας τα νέα δεδομένα κάπου να μπερδεύεται και να τα χάνει. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να αγχωθείς. Ξέρεις καλά τι σημαίνει άγχος. Να το αντιμετωπίζεις ξέρεις;


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Μέχρι που νομίζεις ότι μπορείς να φθάσεις; Απάντησε ειλικρινά! Ήρεμα. Αυτή είναι ή λέξη που πρέπει να αποστηθίσεις. Εσύ φουλάρεις τις μηχανές και τραβάς μπροστά έχοντας βάλει σκοπό να τους τρελάνεις όλους. Δες το σαν μια ευκαιρία αυτοβελτίωσης. Μέσα από τις δυσκολίες πάντα βρίσκουμε ευκαιρίες για ανασύνταξη δυνάμεων και για επαναπροσδιορισμό των καταστάσεων. Εκείνο που απορώ μαζί σου είναι που αφήνεις να σε παρασύρει το τίποτα.

ΛΕΩΝ

  Την Τρίτη και την Τετάρτη μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου. Μη διστάσεις γιατί θα έχεις και το ανάλογο σπρώξιμο. Στη συνέχεια φρόντισε να ακολουθήσεις συντηρητική πολιτική. Καλό είναι να προσέχουμε τα νώτα μας. Βάλε φρένο στη μεγαλομανία που σε σπρώχνει να τα κερδίσεις όλα. Το Σαββατοκύριακό μη το σπαταλήσεις σε εσωστρέφεια, χαμογέλα στον κοινωνικό σου περίγυρο, είναι καλή ευκαιρία να διασκεδάσεις, να κάνεις πράγματα για σένα, τηλεφώνησε σε φιλικά άτομα, διασκέδασε, βρες χρόνο να αφεθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Την Τρίτη και την Τετάρτη μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου. Μη διστάσεις γιατί θα έχεις και το ανάλογο σπρώξιμο. Στη συνέχεια φρόντισε να ακολουθήσεις συντηρητική πολιτική. Καλό είναι να προσέχουμε τα νώτα μας. Βάλε φρένο στη μεγαλομανία που σε σπρώχνει να τα κερδίσεις όλα. Το Σαββατοκύριακό μη το σπαταλήσεις σε εσωστρέφεια, χαμογέλα στον κοινωνικό σου περίγυρο, είναι καλή ευκαιρία να διασκεδάσεις, να κάνεις πράγματα για σένα, τηλεφώνησε σε φιλικά άτομα, διασκέδασε, βρες χρόνο να αφεθείς.


ΖΥΓΟΣ

  Έδωσες πάρα πολλά, παραμέρισες ακόμη περισσότερα αλλά αυτό δεν σου εξασφάλισε ακόμη τίποτα. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι όλοι δεν σκέφτονται με το δικό σου τρόπο. Θα παλέψεις σκληρά για να πετύχεις αυτό που έχεις βάλει για σκοπό σου. Μη παραπονιέσαι κανείς δεν σου είπε ότι θα είναι εύκολα τα πράγματα. Επιδίωξε να συναντηθείς με φιλικά προσκείμενα πρόσωπα. Εσύ δεν το ξέρεις αλλά ένας άγγελος υπάρχει για να σε προστατεύει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Με ηρεμία και σύνεση προσπάθησε να αντιμετωπίσεις την κατάσταση. Αν σου προκύψουν τίποτε παλιές ιστορίες που κουβαλάνε άνθρωποι από το παρελθόν σου μη τους γυρίσεις τη πλάτη, αλλά να μη σε πιάσει το συναισθηματικό σου. Αν από την άλλη πλευρά νέος κόσμος εμφανιστεί στο προσκήνιο, μπορείς άνετα να κάνεις τις επιλογές σου βάζοντας στη ζυγαριά όλα τα δεδομένα. Έξυπνος άνθρωπος είσαι και μπορείς να ξεχωρίσεις τα σημαντικά από τα μικρά και ασήμαντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

  Δεν χρειάζεται να είσαι εσύ αυτός που θα πάρει την πρωτοβουλία. Ούτε είναι απαραίτητα να τραβήξεις τη προσοχή στον εργασιακό σου χώρο. Χαμηλά οι τόνοι. Η εβδομάδα αναδύει πάθη και ελκύει επιθυμίες, χαράζει νέους δρόμους αλλά κράτα εσύ καλύτερα τις επιφυλάξεις σου. Βελτίωση θα υπάρχει αλλά απαραίτητη είναι η δική σου ήπια στάση, η αναμονή. Αν δεν συγκρατηθείς σήμερα το αύριο θα σε δυσκολέψει περισσότερο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  Είναι καλές μέρες για να εξηγήσεις τα χρώματα που σε συναρπάζουν, αυτό που σε τρέφει, αυτό που σε κάνει καλύτερο άνθρωπο στους άλλους. Όχι σε πολλούς όμως. Δεν πρέπει να λαθέψεις αλλά να επιλέξεις το σωστό πρόσωπο που θα σε κατανοήσει. Από μπροστά σου θα περάσει πρόθυμο να σε αφουγκραστεί, εσύ θα το δεις όμως ή θα εξακολουθείς να κοιτάς αλλού;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  Ακολούθησες το δικό σου μονοπάτι, πόνταρες στο κόκκινο και σου βγήκε μαύρο. Εντάξει. Ήταν μια εμπειρία και αυτή, το μάθημα σου το έμαθες. Καλό είναι να αποδέχεσαι μια κατάσταση για μια δεδομένη χρονική στιγμή, ιδιαίτερα όταν αναγνωρίζεις ότι είναι δύσκολο υπό τις παρούσες συνθήκες να αλλάξει. Χρειάζεται από εκεί και πέρα υπομονή και περισυλλογή και η κατάλληλη ευκαιρία θα παρουσιαστεί. Αναζήτησε συνεργασίες που θα σε καλύψουν.

ΙΧΘΕΙΣ

   Καλό είναι να ονειρεύεσαι, καλό και να προγραμματίζεις και να σημειώνεις τις κινήσεις που θα κάνεις και όλα να σου χαμογελούν. Τι γίνεται όμως όταν υπάρχει μπροστά σου ένα εμπόδιο που δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί; Θα χρειαστεί να επιστρατέυσεις όλη σου την προσοχή, να συγκεντρώσεις τους συμμάχους σου, να ανασυντάξεις τις δυνάμεις και την κατάλληλη στιγμή που εσύ θα κρίνεις ποια είναι αυτή καθάρισε τους λογαριασμούς σου.


ΠΗΓΗ: http://www.cityportal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια