Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Ζωδίων 24/12/2013 - 30/12/2013



ΚΡΙΟΣ

   Πάρε πρωτοβουλίες. Αν είναι να φθάσεις στα άκρα για να υπερασπίσεις τα κεκτημένα καλά θα κάνεις. θα καταλάβεις γιατί έπρεπε να κάνεις υπομονή τους τελευταίους μήνες. Θα μάθεις για μια προδοσία και αυτό θα σε αφυπνίσει. Η γοητεία του διαφορετικού θα σε μαγέψει άλλη μια φορά. Δεν υπάρχουν άλυτες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

  Χαμογέλασε οι δύσκολες μέρες τελείωσαν. Από την εβδομάδα αυτή δεν έχεις να φοβηθείς ούτε άλλες επιθέσεις ούτε άλλες λαχτάρες να πάρεις. Φρόντισε να κάνεις μια εκδρομή, θα σε ανανεώσει. Ζύγισε τα δεδομένα που υπάρχουν και αναλόγως πάρε τις αποφάσεις σου. Αν το καλοσκεφθείς θα διαπιστώσεις πως με κάποιο τρόπο καταπιέζεις ένα πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

  Όπου και να ποντάρεις το σίγουρο είναι ότι δεν θα χάσεις. Ευνοούνται οι προσωπικές σχέσεις και οι έρωτες, ένας τομέας που σε ταλαιπώρησε πολύ όλο τον προηγούμενο χρόνο. Απόφυγε να καθίσεις στο ίδιο τραπέζι με συγγενείς, επιδίωξε να συναντηθείς με κάποιο πρόσωπο που αγαπάς. Γενικά η περίοδος αυτή σε φλερτάρει και κάνει όλα να μοιάζουν ευνοικά (ακόμα και αν εσύ δεν το βλέπεις αυτό)


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Μετά απο ένα ιδιαίτερα διαταραγμένο διάστημα θα αρχίσουν σιγά-σιγά να υλοποιούνται πολλά απο τα σχέδια που είχες κάνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Είναι ευκαιρία να παρουσιάσεις τις δυνατότητες, τη δουλειά σου ή το έργο που κάνεις. Στα μέσα της εβδομάδας οι δραστηριότητες σου θα φθάσουν στο ζενιθ. Mην εμπιστεύεσαι τυφλά όσους ανήκουν στο ίδιο φύλο με εσένα.

ΛΕΩΝ

  Αν το επιδιώξεις επαγγελματικά θα κάνεις ένα μεγάλο άλμα. Θα υπάρξουν φυσικά αναβολές, ανατροπές και μια γενικότερη ασυνεννοησία. Η εβδομάδα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών με ότι και να σημαίνει αυτό. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα πρέπει να είναι μετά απο πολύ σκέψη. Απέφευγε τις εξομολογήσεις σε τρίτους. Σε μια φιλική συνάντηση θα έχεις μεγάλο όφελος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Φρόντισε να έχεις το στόμα σου κλειστό και ιδιαίτερα να αποφύγεις τις κρίσεις για ανθρώπους του κύκλου σου. Να επιδιώξεις να απέχεις από διαμάχες. Συναισθηματικά θα πληγωθείς, αλλά αυτό θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις ποιους πρέπει να κρατήσεις δίπλα σου και από ποιους να απομακρυνθείς. Κινδυνεύεις να αποπροσανατολιστείς από τα περιστατικά που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις.


ΖΥΓΟΣ

  Συνεχίζεις να ακροβατείς. Η διαφορά είναι ότι τώρα αρχίζεις να αποκτάς νέους οπαδούς που θα στηρίξουν τις προσπάθειες σου. Οικονομικά ακόμη δεν αλλάζει κάτι αλλά οι βάσεις για την ανάκαμψη έχουν μπει.  Ευνοείσαι επικοινωνιακά, φρόντισε να το εκμεταλλευτείς για αυτό τέρμα η απομόνωση, πρέπει να κυκλοφορήσεις στη πόλη. Μην αρνηθείς τον έρωτα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Θα υπάρξουν αρκετές απόπειρες εναντίον σου αλλά μη μασάς. Το πιο σώφρον βέβαια θα είναι να απομονωθείς και να κάνεις μια αναθεώρηση αυτών που συμβαίνουν και σε αφορούν. Επαγγελματικά θα νιώσεις σιγουριά και αυτό θα γεμίσει τις μπαταρίες σου με αισιοδοξία. Αν κάποιοι σου κάνουν τη ζωή σου δύσκολη σκέψου πως αν το θελήσεις εσύ μπορείς να τους τη κάνεις κόλαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

  Μπορεί να μην αποκτήσεις οικονομική σταθερότητα αλλά θα εξασφαλίσεις τη ψυχολογική σου ισορροπία. θα καλεστείς να βγάλεις πέρα ένα δύσκολο έργο και δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα αλλά αυτό που θα πετύχεις με κόπο θα σου δώσει καλές προοπτικές για τη συνέχεια. Θα βρεθείς κοντά σε ανθρώπους με δύναμη και επιρροή, φρόντισε να το εκμεταλλευτείς.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  Πρώτα από όλα θα πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά με τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων. Μη σπαταλάς το χρόνο σου σε ότι έχει τελειώσει. Δεν είναι καλό χρονικό διάστημα για υπογράψεις συμφωνίες, να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις. Προτίμησε να κινηθείς αθόρυβα στο παρασκήνιο και να βάλεις τις βάσεις που θα σου επιτρέψουν να κάνεις το επόμενο βήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  Την εβδομάδα ανάμεσα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα είσαι στη τσίτα και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλο το θάρρος, την υπομονή και την αυτοπειθαρχία σου για να μη ξεφύγεις από τους στόχους σου. Ανάπαυλα θα βρεις μόνο σε μια δοκιμασμένη αγκαλιά. Μετακομίσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις, έρωτας, νεύρα, προδοσία, από όλα έχει ο μπαξές. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείς.

ΙΧΘΕΙΣ

   Η πίεση που σε κατέβαλε τώρα εξασθενεί. Πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις μια αλλαγή επαγγελματικά, αν υπάρξει πρόταση να το σκεφθείς σοβαρά. Κάποια χρέη που σε καταπιέζουν αν δεν μπορείς να τα καλύψεις τότε προσωρινά πρέπει να τα αγνοήσεις για κάνεις ένα βήμα παραπέρα. Θα πρυτανέψει η λογική. Είναι εποχή συμφιλίωσης και αγάπης. Θα έχεις μια σημαντική και ιδιαίτερα θετική εξέλιξη στη ζωή σου.


ΠΗΓΗ: http://www.cityportal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια