Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Ζωδίων Τρίτη 17/12/2013 - Δευτέρα 23/12/2013



ΚΡΙΟΣ

   Αρχικά θα πρέπει να ξεπεράσεις κάθε είδους αδυναμία και ανασφάλεια που σου δημιουργεί το περιβάλλον σου. Στον τομέα του χώρου ευθύνης σου υπάρχει μεγάλη αναστάτωση και εκεί πάνω από ολα πρέπει να επιδείξεις ψυχραιμία. Γίνε όμως και πιεστικός εκεί που πρέπει και να δεις που στο τέλος υπάρχουν ελπίδες να τα καταφέρεις. Σύντομα θα μάθεις κάτι στο οικογενειακό σου περιβάλλον που θα σε αναστατώσει και θα σου προκαλέσει θυμό. Μην εκδηλωθείς, τουλάχιστον όχι ακόμα.

ΤΑΥΡΟΣ

  Αν υπάρχει ανοιχτό κάποιο οικονομικό θέμα φρόντισε να στρέψεις πάνω του όλη σου τη προσοχή. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Μπορεί να ξαφνιάσει και σένα.  Χρειάζεται να κερδίσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο και να τον αξιοποιήσεις για να χαλαρώσεις. Γενικά να επιδιώξεις ότι σε ευχαριστεί Όλα αυτά στο τέλος θα δράσουν ευεργετικά πάνω στη συμπεριφορά σου με αποτέλεσμα να πεις αντίο στα δύσκολα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

  Γενικότερα αυτή την εβδομάδα που θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα γύρω σου φρόντισε να διαφημίσεις τον εαυτό σου. Υπάρχει κίνδυνος αυτό να δυσαρεστήσει κάποια άτομα απο το στενό σου περιβάλλον. Μη αφήσεις να σε επηρεάσουν. Αυτές τις μέρες επικοινώνησε και γενικά πες στον εαυτό σου την αλήθεια «δικαιούμαι να το ρίξω έξω». Υπάρχουν φορές που η καλή τύχη μας χτυπά απ ευθείας τη πόρτα. Αν δεν είσαι έτοιμος θα το μετανιώσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Όσο και να σε πνίγει το δίκιο θα πρέπει να κάνεις μικρά τακτικά βήματα άλλοτε μπροστά και άλλοτε προς το πίσω. Και να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν θα αλλάξεις εσύ τον κόσμο. Δεν είναι έτοιμοι κάποιοι να ακούσουν τις αλήθειες σου. Παράλληλα και η περίοδος δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Μπορεί να αναρωτιέσαι αν πρέπει να παραμείνεις σε μια σχέση ή σε μια δουλειά. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη βδομάδα για να αποφασίσεις. Όταν θα αλλάξουν κάποια πράγματα οι αποφάσεις θα προκύψουν αβίαστα.

ΛΕΩΝ

  Με την ίδια μεθοδικότητα που εφαρμόζεις και στους άλλους τομείς φρόντισε να τεστάρεις πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν. Έχεις ένα καλό που μπορεί να γίνει και μεγάλο μειονέκτημα. Εχεις πίστη, πιστεύεις στους ανθρώπους, είσαι έτοιμος να ενταχθείς κάτω από μια ιδέα που μιλά για ιδανικά. Πόσο όμως θα αμφισβητούσες τη πίστη σου σε κάποιο πρόσωπο αν μάθαινες πως κάποια πράγματα που αφορούνε τις προσωπικές σου επιλογές είναι πλέον κοινό μυστικό; Βέβαια είναι δεδομένο πως μέσα από αυτά θα βγεις στο τέλος εσύ ο κερδισμένος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Οι συνθήκες αλλάζουν και αυτό είναι που πρέπει να συνειδητοποιήσουν άπαντες. Δεν έχει νόημα να σπαταλάς ενέργεια για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Υπάρχουν αυτοί που σε αγαπάνε και με αυτούς πρέπει να πας, να εμπιστευθείς και να χαλαρώσεις μαζί τους. Πατάς γερά στη γη και ετοιμάζεσαι να οργώσεις και να σπείρεις. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι δεσμευτικές και όσο θα χαροποιήσουν κάποιους τόσο θα δυσαρεστήσουν κάποιους άλλους.


ΖΥΓΟΣ

  Η εσωστρέφεια σου που μπορεί κάποιους να προβληματίσει, είναι η ευκαιρία σου για να κάνεις έναν απολογισμό. Εγώ σου λέω πως έχεις δίκιο. Και λοιπόν; Τι νομίζεις πως θα αλλάξει αν καθήσεις και δώσεις εξηγήσεις, ερμηνείες και γενικά κάνεις κάθε προσπάθεια να δείξεις τη καλή σου διάθεση; Δεν θα κερδίσεις κάτι. Αυτό δεν σημαίνει πως σου λεώ να γίνεις σφίγγα! Για όλα υπάρχει μια τουλάχιστον καλή λύση.  Για ένα θα πρεπει να είναι σίγουρος ένας Ζυγός. Αργά ή γρήγορα διακαιώνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Όπως είσαι δίκαιος με τους άλλους φρόντισε να είσαι και απέναντι στον εαυτό σου. Διανύεις μια πολύ ευνοϊκή περίοδο. Όμως είναι αλήθεια πως αυτό αδυνατείς να το δεις. Είναι κρίμα γιατί αυτά που συμβαίνουν σήμερα, όσο και εσένα να σου κακοφαίνονται θα επιτρέψουν τους επόμενους μήνες να υπάρξουν ευνοικές εξελίξεις για σένα. Μην επιτρέψεις κάποιες ζήλιες σε εργασιακό ή οικογενειακό χώρο να σε χαλάσουν. Να θυμάσαι όποιος και στα πιο δύσκολα μπορεί να κρατά ψηλά το κεφάλι βελτιώνει τη θέση του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

  Θα δυσκολευτείς να κατανοήσεις το τρόπο που κινείται κάποιος συγγενής ή κοντινός σου. Νομίζεις πως απέχεις ελάχιστα από το κλείσεις μια υπόθεση που κουβαλάς πάνω σου εδώ και καιρό.  Αλλά η πραγματικότητα είναι πως θα συνεχίσει αυτή η υπόθεση να σε ταλανίζει σταθερά. Και εσύ το ίδιο όμως σταθερά δεν θα πρέπεις να κάνεις πίσω. Το Σαββατοκύριακο απέφυγε να φανερώσεις αυτά που σου λέει η καρδιά σου. Δεν σημαίνει ότι αυτό που φαίνεται ορθό είναι απαραίτητα και το καλύτερο για σένα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  Τώρα, βάζεις τα θεμέλια για να αντέξει τους επόμενους μήνες. Μίλα με ειλικρίνεια για τα συναισθήματα σου. Οι καλές μέρες συνεχίζονται για σένα για αυτό και οι ορμόνες σου, ζητάνε να τις αφήσεις και πάλι ελεύθερες να το διασκεδάσουν. Όμως το βαθύτερο εγώ σου είναι αθεράπευτα ρομαντικό και αυτό σε συγκρατεί. Εντός οικογένειας θα υπάρξει μια ένταση προς την αρχή της εβδομάδας. Μη διστάσεις να ανταποκριθείς σε μια πρόσκληση που ταυτόχρονα θα είναι και πρόκληση για σένα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  Θα υπάρχει ένταση αλλά επιτέλους θα υπάρξει και ουσία σε μια κουβέντα που θα έχεις για ένα θέμα που σε απασχολεί ιδιαίτερα. Nα αποφύγεις να επικοινωνήσεις αυτές τις μέρες με ανθρώπους που υπάρχει κίνδυνος να σε πληγώσουν. Πολλά είναι σε αναμονή, εξαρτάται από σένα το πως και πόσο γρήγορα θα προχωρήσουν. Να θυμάσαι πως η ευγένεια προς τους άλλους, αντανακλάτε στον παγκόσμιο καθρέφτη του σύμπαντος και πάντα επιστρέφει.  Ένα θέμα υγείας που σε βασανίζει σύντομα θα ξεπεραστεί.

ΙΧΘΕΙΣ

   Η επιφανειακή προσέγγιση κάποιων σε έχει κουράσει περισσότερο από όσο πιστεύεις. Σε ενδιαφέρει η ουσία και το βάθος των καταστάσεων. Αυτό να θυμάσαι απο τη Κυριακή και μετά. Μέσα σου θα τριγυρνάει η σκέψη πως είναι καιρός να βγάλεις τη μάσκα απο κάποιους, να τους ξεσκεπάσεις. Αν το αποφασίσεις είμαι σίγουρος πως θα το κάνεις. Από σένα εξαρτάται. Αλλά πες μου, πόσο καλά προετοιμασμένος νομίζεις ότι είσαι για αυτό που θα συναντήσεις πίσω από τη μάσκα;


ΠΗΓΗ: http://www.cityportal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια