Ανακοίνωση: It's Christmas Time ! ! !   Σε λιγότερο από ένα μήνα, έρχεται η ποιο χαρούμενη και ιερή γιορτή του Χρόνου, τα πανέμορφα Χριστούγεννα!
   Τα παιδιά προσμένουν τα δώρα τους από τον Άη Βασίλη (Χο! Χο! Χο!), ενώ οι φωνούλες τους θα μεταφέρουν το χαρμόσυνο νέο της γέννησης του Σωτήρα Ιησού Χριστού!
   Οι μανούλες όλου του κόσμου φτιάχνουν τα υπέροχα γλυκά τους κι όλες οι γειτονιές μυρίζουν Χριστουγεννιάτικες Γεύσεις!
   Οι μπαμπάδες αλλάζουν επάγγελμα και γίνονται Ξυλοκόποι στο Χιονισμένο Δάσος, κόβοντας το Έλατο, το οποίο θα το πάνε στο σπίτι, όπου θα το στολίσει όλη η οικογένεια την παραμονή των Χριστουγέννων με διάφορα πολύχρωμα στολίδια, που θα κοσμεί το σαλόνι για όλη την περίοδο των εορτών.
   Φυσικό λοιπόν, είναι κι εμείς σαν "Ελεύθερη Άποψη ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ" να βάλουμε τα γιορτινά μας και να σας "προσφέρουμε" το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα μέσα από τις οθόνες των Υπολογιστών σας!
   Γι' αυτό το λόγο από τις 30 Νοεμβρίου 2013, η νέα ηλεκτρονική εφημερίδα της πόλης μας, που έχετε τόσο πολύ αγαπήσει και αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή, αποφάσισε να ξεκινήσουμε όλοι μαζί, ένα μαγικό ταξίδι προς το "Χωριό του Άη Βασίλη".
   Λοιπόν, από αύριο  "στολιζόμαστε" χριστουγεννιάτικα, κάνοντας συνάμα εορταστική και την Θεματολογία μας, με διάφορες χιονοεκπλήξεις!

Καλά Χριστούγεννα σε Όλους!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια