ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Ανεστάλησαν οι προσλήψεις μέχρι το 2016 στο Άλσος Βεΐκου;


  Σύμφωνα, με δημοσίευμα στο  www.news247.gr, μετά την είδηση που μεταφέραμε σε όλη την Ελλάδα για το «λουκέτο» στο Άλσος Βεΐκου, αναφέρετε, ότι βάσει του Μεσοπρόθεσμου, έχουν ανασταλεί έως την 31η-12- 2016, όλες οι προσλήψεις προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και δημοσίου δικαίου σε όλους τους φορείς του δημοσίου τομέα (ένας εκ των οποίων είναι ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Γαλατσίου-Βασίλης Παπαδιονυσίου).
  Όπως άλλωστε δημοσίευσε ο "Ριζοσπάστης", το Άλσος είναι ανοιχτό μόνο στα "χαρτιά" καθώς από το σύνολο των 27 εργαζομένων σ' αυτό, παραμένει στη δουλειά μόνο ένας.
  Το πάρκο το οποίο επισκέπτονταν χιλιάδες κάτοικοι της Αττικής είτε για τη δυνατότητα που παρέχει για πολλές αθλητικές δραστηριότητες, είτε απλά για να περάσουν ορισμένες ευχάριστες στιγμές, είναι χωρίς εργαζόμενους, καθώς δεν εξασφαλίστηκε εντολή δικαστηρίου για την παραμονή τους στην εργασία.
  Οι 26 εργαζόμενοι με συμβάσεις, που κάλυπταν διάφορες θέσεις, είχαν κερδίσει την παραμονή στην εργασία τους μέσω προσωρινών διαταγών από δικαστήριο. Στο τελευταίο δικαστήριο, παρά το γεγονός ότι οι συμβάσεις τους είχαν λήξει, οι δικαστές αποφάσισαν να αναβάλουν τη δίκη που θα οριστικοποιούσε το αν θα παρέμεναν στην εργασία τους ή όχι, ως το τέλος του Νοέμβρη, χωρίς όμως να τους δίνουν το δικαίωμα να συνεχίσουν να εργάζονται.
  Έτσι, οι 26 συμβασιούχοι θα περιμένουν τη νέα δικάσιμο, χωρίς όμως να έχουν δικαίωμα να συνεχίσουν να εργάζονται έως τότε.
  Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι το κολυμβητήριο να παραμείνει για άγνωστο χρονικό διάστημα κλειστό, τα γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, 5Χ5, το υπαίθριο γυμναστήριο, αλλά και το ίδιο το πάρκο να υπολειτουργούν, αφού ούτε γυμναστές διαθέτει, ούτε φύλακες, ούτε υπαλλήλους καθαριότητας, ούτε άλλες απαραίτητες ειδικότητες.

Πηγή: www.news247.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια