Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Ζωδίων 18/11/2013 - 24/11/2013



ΚΡΙΟΣ

  Το κεφάλι κάτω, το πνεύμα ανοιχτό και σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή πρέπει να είσαι γιατί θα σου δοθεί μια μοναδική ευκαιρία να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα αυτές τις μέρες. Οι αδέσμευτοι πρόκειται να σημειώσουν επιτυχίες. Φρόντισε να μπορέσεις να υποστηρίξεις αυτά που λες και κυρίως αυτά που υπόσχεσαι. Στο τέλος της εβδομάδας υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες από τις οποίες αν πιάσεις τα μηνύματα ευνοούνται τα επαγγελματικά σου και κάθε είδους συνεργασίες. Οι Κριοί που νιώθουν να ασφυκτιούν θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι αν αφεθούν στις καταστάσεις και κάτω από πιεστικές συνθήκες παρθούν αποφάσεις, με μαθηματική βεβαιότητα θα το μετανιώσουν αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

  Το ένα που θα πρέπει να προσέξεις είναι ο στενός σου κύκλος. Εσύ και τα άτομα που εντάσεις μέσα σε αυτόν, δεν θέλετε τα ίδια πράγματα. Αυτό δεν είναι βέβαια περίεργο. Περίεργο θα ήταν να συμφωνούσατε. Μπορείς όμως να συμφωνήσεις μαζί τους και να κλείσεις παλιές διαφωνίες και να λυθούν παρεξηγήσεις και λόγια που υπήρξαν άστοχα. Το άλλο που θα δώσεις σημασία είναι το ποιόν των σχέσεων που έχεις, που θέλεις και ονειρεύεσαι. Η εβδομάδα αυτή που έχει να κάνει με τα αισθηματικά σου δίνει μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα. Αλήθεια σκέφτηκες πως και εσύ θα μπορούσες να πάρεις πρωτοβουλία να προχωρήσει μια σχέση ή να τελειώσει μια άλλη;

ΔΙΔΥΜΟΣ

  Πως είσαι ή του ύψους ή του βάθους το ξέρεις καλύτερα από τον καθένα. Πνεύμα αντιλογίας και μαζί συμφιλιωτής. Αυτός που υποδαυλίζει τη φωτιά και αυτός που εξημερώνει τα πάθη. Τη μια με τα μούτρα πεσμένος στη δουλειά και την άλλη σε βαθιά νιρβάνα. Μόνο η καρδιά σου φιλαράκι έχει σταθερό προσανατολισμό, άδικα κοντράρεις, μένει να το παραδεχθείς. Τα μαθήματα του παρελθόντος θα σου φανούν πολύ χρήσιμα αυτό το διάστημα που θα φανεί να συμβαίνουν παράξενα πράγματα και οι αντιδράσεις θα πρέπει να είναι κρύο-ζέστη. Ότι νέο παρουσιάζεται στο επαγγελματικό τοπίο είναι κάτι που δικαιολογημένα σε απασχολεί πολύ. Με παγερή ψυχραιμία μείνε στο στόχο σου. Παίξε τυχερά παιχνίδια αυτή την εβδομάδα, όλα μπορούν να συμβούν!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Με καλά νέα, που αφορούν τα επαγγελματικά, ξεκινάει η εβδομάδα. Προοπτικές υπάρχουν, πρέπει να σε θέλουν και οι συγκυρίες, αλλά το γεγονός είναι ότι τα πάντα προχωρούνε μπροστά παίρνοντας έναν ξέφρενο ρυθμό. Να φανταστείς δηλαδή πως ακόμη και τα αισθηματικά μπορεί επιτέλους να σε γεμίσουν χαρά, τόση που δεν θα αντέξεις να μη την μοιραστείς, μόνο που αντί για αυτό πιθανότερο θα είναι να σε βάλουν σε περισυλλογή (όπως πάντα δηλαδή). Το καταλαβαίνεις και συ… ενα τσαφ, ένα τόσο δα μετέωρο βήμα μόλις απέχεις, αλλά ποιος το κάνει αυτό το βήμα; Ποιος το κάνει όταν όλα τα χρόνια εσύ έχεις μάθει να έρχονται σε σένα, αντί να πηγαίνεις εσύ. Κατά τα αλλά η συνέχειά κρύβει εκπλήξεις.

ΛΕΩΝ

  Αλλαγές φέρνει το νέο φεγγάρι στη ζωή σου. Αυτό βέβαια ανεβάζει αρκετά και την ψυχολογία σου. Τα ευχάριστα νέα ξεκινάνε από τον επαγγελματικό τομέα για τους λέοντες που ποντάρισαν στο παιχνίδι βάζοντας μπροστά τον εαυτό τους. Καιρός είναι να αρχίσεις να υπολογίζεις τις απολαβές που σου οφείλονται αλλά και να δημιουργήσεις επιπλέον πηγές.. Μόνο που μέσα σε όλα κάπου πρέπει να προσέχεις και τα συναισθήματά σου πριν οδηγήσεις το πάθος σου στο επίπεδο της ζήλιας. Οι σχέσεις πρέπει να δουλεύονται, να αποκτούν στηρίγματα και να αλληλοσυμπληρώνονται. Βέβαια πέρα από αυτά οι πιο ζωηροί δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο με τη γοητεία τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Πέρα από αυτά που βλέπεις, πέρα από όσα ακούς, αυτό που εμπιστεύεσαι είναι το ένστικτο σου. Αυτό υπήρξε, ήταν, είναι και θα είναι, ο κυρίαρχος κριτής των αποφάσεων που παίρνεις. Όμως δεν αρκεί μόνο αυτό. Πρέπει να μαζέψεις εικόνες, να δεις γεγονότα, να μάθεις αυτά που ακούγονται. Αν γίνεις λίγο πιο προσεκτικός με τον κύκλο που σε αφορά και το συνδυάσεις με αυτά που βλέπεις να συμβαίνουν γύρω σου, τότε πιθανότατα να καταφέρεις να προβλέψεις αυτά που πλησιάζουν και αφορούν κυρίως τη δουλειά σου. Μηνύματα που αφορούν στα αισθηματικά σου έρχονται από παντού αλλά δεν είσαι σε θέση να τα αντιληφθείς. Προτεραιότητα έχουν τα θέματα υγείας.


ΖΥΓΟΣ

  Αυτή τη φορά πρέπει να υποστηρίξεις τον εαυτό σου. Αρχικά πάρε ζυγαριά και μέτρα τα συν και τα πλην της περιόδου. Ρίξε λίγο τους ρυθμούς και αν θέλεις να μετριάσεις και τους χρόνους σου, αυτό θα σου κάνει διπλό καλό. Γιατί ο τρόπος που εκλαμβάνεις τα πράγματα, αφήνοντας το άγχος να σε κυριαρχεί, είναι μια πολύ σοβαρή αιτία που επιβαρύνει την υγεία σoυ. Το σαββατοκύριακο μπορεί να συμβεί κάτι που θα σε κάνει να χάσεις την ψυχραιμία σου αλλά μην κάνεις βιαστικές κινήσεις γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Να ξέρεις πως ευνοούνται νέα ξεκινήματα κάθε είδους αυτό το διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Γίνεσαι δημιουργικός εκεί που πρέπει και κρατάς σταθερή και συνετή σιωπή όταν χρειάζεται, με δυο λόγια αρέσεις. Μα το θέμα είναι πως αυτό δεν σου φθάνει, εσύ θέλεις πολλές δόσεις για να χορτάσεις και πάλι αυτό αμφίβολο είναι αν θα γίνει ποτέ. Βλέπεις Σκορπιέ για σένα η ακόρεστη δημιουργικότητα ξεπηδά μέσα από την ανάγκη για αγάπη, φιλία, κατανόηση. Αυτές τις ανάγκες εκφράζεις, αυτές ικανοποιείς. Αποτέλεσμα είναι οι γύρω σου να σε ευγνωμονούν για τις καίριες παρεμβάσεις που έχεις σε προβλήματα που προκύπτουν. Όποιος δε σε παρακολουθεί από κοντά και έχει λίγο μυαλό και ενδιαφερθεί τότε θα έχει πολλά να μάθει από τη συμπεριφορά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

  Χάνεσαι. Εκεί που λες πως έβαλες τα πράγματα σε τάξη και επιτέλους φθάνει η ώρα να χαλαρώσεις και συ, ανάβει το κόκκινο λαμπάκι του συναγερμού. Βέβαια όλη αυτή η ένταση μπορεί να είναι και η κινητήριος δύναμη σου. Ε ναι εκεί θα καταλήξει όποιος σε δει, με το ένα πόδι να είσαι εδώ και με το άλλο αλλού, ενώ ταυτόχρονα κουβαλάς τα ψώνια στο αριστερό χέρι, γιατί με το δεξί κρατάς το τηλέφωνο, πατάς το κουμπί του ασανσέρ και σημειώνεις τις εκκρεμότητες της επόμενης μέρας. Βέβαια λίγο-πολύ η διαίσθηση και το αλάνθαστο ένστικτό σου θα σε βγάλουν για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπο. Όμως όπως και να το δεις η σωρευμένη ένταση στο χώρο εργασίας έχει αντίκτυπο πάνω σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  Αγαπητέ μου Αιγόκερε ό,τι έχει να κάνει με τα της καρδιάς σου, είναι εξελίξιμο. Αυτό σημαίνει πολλά, άλλωστε πέτρα που κυλά δεν χορταριάζει. Έτσι θα διαπιστώσεις πως παρόλα τα εμπόδια δεν θα είναι άσχημη εβδομάδα, αλλά παράξενη, τις ερμηνείες θα τις δώσεις αργότερα όταν περάσουν οι μέρες και μπορέσεις να δεις από απόσταση το πώς και το τι. Κατά τα άλλα, τα αναμενόμενα. Δηλαδή παρεξηγήσεις δημιουργούνται σε χώρο εργασίας που σε αφορά μια που δεν φαίνεται να υπάρχει κανείς που να μπορεί να οργανώσει σωστά τα πράγματα εκεί μέσα. Προσπάθησε να αντιδράσεις με τον τρόπο σου. Να θυμάσαι πως όλοι χρειάζονται ένα μικρό διάλειμμα για να τα βρούνε με τον εαυτό τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  Πρώτα από όλα αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου. Κάτι που δεν αποδίδει βαραίνει. Αυτό δεν χρειάζεται να περιμένεις να γίνει βάρος ασήκωτο για να το πετάξεις από πάνω σου. Με λίγα λόγια άρχισε να αδειάζεις, να αφήνεις ότι δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις. Δεύτερον αυτό που θα πρέπει να θεωρήσεις σαν δεδομένο είναι, πως εσύ και ο μικρόκοσμος σου είστε κάτι αναπόσπαστο του συνόλου που λέγεται ζωή. Κάθε τι που συμβαίνει έξω κάποια στιγμή θα έρθουν οι συνέπειες τους και μέσα στον κόσμο σου. Εσύ όμως μέχρι να συμβεί αυτό, θα πρέπει να ζεις τη κάθε μέρα και να τη χαίρεσαι όπως είσαι με αυτά που έχεις, χωρίς να περιμένεις πότε θα έρθει το επόμενο τραίνο.

ΙΧΘΕΙΣ

   Μέσα σου υπάρχει ένα λούνα παρκ που περιμένει μια εντολή για να ξεκινήσει αλλά αυτό δεν θα γίνει αυτή την εβδομάδα που προβλέπεται αρκετά ήσυχη. Καλό αυτό γιατί θα επιδράσει θετικά πάνω σου αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε ένα πρόβλημα που θα προκύψει στο χώρο της δουλειάς. Μην ανησυχείς, μη λες πως δεν γίνεται τίποτα και κυρίως μη παραβλέπεις πως μπήκες σε ένα δρόμο που σου ανοίγει τρομερές προοπτικές. Στο χέρι σου είναι να αναποδογυρίσεις τον κόσμο, να βάλεις το λούνα παρκ σου σε λειτουργία αρκεί να ρίξεις την ανάλογη δουλειά. Επαγγελματικά και αισθηματικά φαίνονται να πάνε παρέα και προβλέπεται να σε αποζημιώσουν αρκεί να μη τραβήξεις το σχοινί. Κάνε όνειρα.


ΠΗΓΗ: http://www.cityportal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια