Ξεκίνησε η αξιολόγηση λόγου, από την Κοινωνική Υπηρεσία και τον Σ.Ε.Λ.Λ.Ε., για παιδιά που φοιτούν στα νηπιαγωγεία του Δήμου Γαλατσίου




Ξεκίνησε η αξιολόγηση λόγου αρχικά για τα παιδιά που φοιτούν στα Νηπιαγωγεία του Δήμου μας και στη συνέχεια θα συνεχιστεί για τα παιδιά που φοιτούν στα Δημοτικά σχολεία.

Η αξιολόγηση πραγματοποιείται στον χώρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Λογοπαθολόγων -Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ),

Σημειώνεται ότι η δράση υλοποιείται εθελοντικά από μέλη του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων -Λογοθεραπευτών Ελλάδος και υπεύθυνη της ομάδας είναι η κ. Γεωργία Κόλλια, η οποία είναι και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου.

Την έναρξη της δράσης χαιρέτησε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας κ. Ασπασία Παναγιωτακοπούλου, η οποία ευχαρίστησε θερμά τα μέλη και την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά, καθώς και τους γονείς που συμβάλλουν στην επιτυχία αυτής της προσπάθειάς.

«Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να συνεχιστεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ώστε όλα τα παιδιά να μπορέσουν να αξιολογηθούν. Χάρη στη συμβολή όλων σας πιστεύουμε και ευελπιστούμε ότι θα το καταφέρουμε», τόνισε η Αντιδήμαρχος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια