Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου ο αγώνας για καλό σκοπό «Running to the sky» του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στο Άλσος ΒεΐκουΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 ο αγώνας «Running to the Sky», που διοργάνωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Λιμένων και το Γραφείο Αθλητισμού Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ., σε συνεργασία με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, στο Άλσος Βεΐκου Δήμου Γαλατσίου.

Συνολικά 290 άτομα έτρεξαν μια πανέμορφη διαδρομή 5 χιλιομέτρων μέσα στο καταπράσινο Άλσος Βεΐκου με τον καιρό σύμμαχο. Ήταν μια δράση αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία και γι’ αυτό συγκεντρώθηκαν προϊόντα υγιεινής τα οποία θα μεταφερθούν για διανομή στους κατοίκους της Θεσσαλίας από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, το οποίο εκπροσωπήθηκε επάξια από τη Λιμενάρχη και στελέχη του.

Ολυμπιονίκες και διακεκριμένοι αθλητές του Λιμενικού Σώματος συμμετείχαν ως «δείκτες» στην καταπράσινη διαδρομή των 5 χλμ. Στελέχη του Λιμενικού Σώματος με τις οικογένειές τους, καθώς και η στρατιωτική ηγεσία του Σώματος έτρεξαν και περπάτησαν για καλό σκοπό. Στον αγώνα έλαβαν μέρος και μικροί αθλητές που μας παρέσυραν με τον ενθουσιασμό τους.

Το Υπουργείο Ναυτιλίας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Γαλατσίου και τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Μαρκόπουλο, ο οποίος παραβρέθηκε στον αγώνα, την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (ΕΔΟΚ) για την παρουσία της, την Ένωση Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ), τη Septona που χορήγησε 30 κούτες μωρομάντιλα και την Ατλάντα ΑΕ για τις μπάρες δημητριακών που έλαβαν όλοι οι αθλητές.

Σημειώνεται για την ιστορία ότι τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Πρώτος ο Κωνσταντίνος Ρέντας (23:40), δεύτερος ο Νίκος Μορέλλας (23:51) και τρίτος ο Σπύρος Παπαδάτος (24:19).

Πρώτες στις γυναίκες ήταν οι Αγγελική Παπαϊωάννου και Κατερίνα Παπαϊωάννου με 30:21. Τρίτη τερμάτισε η Σταυρούλα Κοντραφούρη (31:33).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια