Τροποποίηση του δρομολογίου της Δημοτικής Συγκοινωνίας από σήμερα Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023



Σας ενημερώνουμε ότι,  από σήμερα 13/11/2023 και για όσο θα εκτελούνται τα έργα ανακατασκευής αντιολισθηρού τάπητα επί της οδού Ήρας μεταξύ Επιδαύρου και Ύδρας (κατ’ εκτίμηση έως τις 22/11/2023) θα γίνει τροποποίηση του δρομολογίου της δημοτικής συγκοινωνίας.

Συγκεκριμένα το λεωφορείο κατά την επιστροφή του στο τέρμα επί της οδού Επιδαύρου στο ύψος της οδού Λυκούργου, προκειμένου να μην καταργηθούν οι στάσεις 21 επί της οδού Επιδαύρου, 22 επί της οδού Ολυμπίας, 23 επί της Λεωφ. Πρωτοπαπαδάκη (στο ύψος της οδού Ύδρας) με στόχο την μέγιστη εξυπηρέτηση του κοινού, θα ακολουθεί την παράκαμψη, δεξιά στροφή στην οδό Λυκούργου, αριστερή στροφή στην οδό Ύδρας, δεξιά στροφή στην οδό Απειράνθου, αριστερή στροφή στην οδό Πλάτωνος, αριστερή στροφή στην οδό Ήρας, δεξιά στροφή στην οδό Δήλου, αριστερή στροφή στην οδό Λέσβου και με δεξιά στροφή στην οδό Ολυμπίας θα συνεχίζει την γνωστή του πορεία προς το τέρμα στην πλ. Χατζησπύρου.

Παρακαλούμε όπως για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (δηλ. από 13/11 έως και 22/11) να αποφεύγετε να παρκάρετε σε σημεία της παράκαμψης του δρομολογίου της δημοτικής συγκοινωνίας που θα παρεμποδίζουν το έργο της (π.χ. στις γωνίες, όπως στην γωνία Λυκούργου και Ύδρας αριστερά ή γωνία Λέσβου και Ολυμπίας δεξιά κ.α.).

Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι η Δημοτική Συγκοινωνία λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή με ωράριο λειτουργίας από τις 07:00π.μ. έως και τις 21:00 μ.μ..

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια