Γαλάτσι: Διαρρήκτες τρύπωσαν σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου και σήκωσαν χρηματοκιβώτιο!


Επέστρεψαν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και οι διαρρήκτες! Στο Γαλάτσι "τρύπωσαν" σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο.
Οι διαρρήκτες σε άγνωστο χρόνο, αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι του 2ου ορόφου της οδού Δρυόπιδος, και με κατσαβίδι παραβίασαν το παράθυρο του μπάνιου. Εισήλθαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος και ανενόχλητοι έψαξαν όλα τα δωμάτια και τους βοηθητικούς χώρους. Σε μια ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο, εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο ξήλωσαν από την βάση του, και αφού το έσυραν το πέταξαν από το μπαλκόνι στο δρόμο. Οι κλέφτες το φόρτωσαν σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.
Το απόγευμα της Πέμπτης, όταν επέστρεψε στο διαμέρισμα ο 52χρονος ιδιοκτήτης διαπίστωσε την κλοπή και ενημέρωσε την Άμεση Δράση. Στο σημείο έφτασαν δικυκλιστές της ΔΙ.ΑΣ που κατέγραψαν το περιστατικό, και στη συνέχεια επισκέφθηκε το τοπικό αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε την κλοπή. Στους αξιωματικούς του τμήματος ασφαλείας κατέθεσε πως απουσίαζε από 20 έως 24 Αυγούστου.
Το χρηματοκιβώτιο είπε πως ήταν βάρους 80 κιλών, και περιείχε 16.000 ευρώ, μια χρυσή καδένα λαιμού, ένα πανάκριβο ρολόι και το διαβατήριο του. Κλιμάκιο της Σήμανσης ερεύνησε το διαμέρισμα για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών. Η ασφάλεια Γαλατσίου, αναζητά οπτικό υλικό που έχουν καταγράψει τους διαρρήκτες και το όχημά τους πριν αλλά και μετά την κλοπή.

Πηγή: vradini.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια