«Παναγία μου… Βοήθησε μας»: Εφιαλτικές στιγμές για τον Σπύρο Φωκά και τη σύζυγό του
Δραματικές στιγμές έζησαν ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του Λίλιαν, καθώς είδαν τη φωτιά να πλησιάζει στο σπίτι τους στο Καλαμάκι. 

Tο ζευγάρι ήταν μάλιστα έτοιμο να εγκαταλείψει την κατοικία του, μετά το προειδοποιητικό σήμα που έστειλε η Πολιτική Προστασία.

Η σύζυγος του ηθοποιού έκανε χθες στο προφίλ της στο Facebook και μία ανάρτηση στην οποία έγραφε: «Παναγία μου… Βοήθησε μας».

Η Λίλιαν Φωκά μίλησε στην εφημερίδα “Espresso” για τα όσα δραματικά συνέβησαν: «Έχουμε ετοιμάσει τα πράγματά μας και ο Θεός να βάλει το χέρι του» ήταν τα πρώτα λόγια της και όπως εξήγησε έβλεπε από πολύ νωρίς τη φωτιά να κατακαίει την περιοχή Καλλιθέα Κορινθίας.

«Από το μπαλκόνι βλέπουμε πυκνούς καπνούς. Περιμένουμε το σήμα από την Αστυνομία ώστε να πάρουμε το ασθενοφόρο και να μας μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Ο Σπύρος πλέον δεν μπορεί να μετακινηθεί με κανένα άλλο μέσο» προσέθεσε και ανέφερε πως: «Τη νύχτα προβλέπεται εγώ να τη βγάλω στην πολυθρόνα για παν ενδεχόμενο κινδύνου και όταν δούμε τα σκούρα, να ειδοποιήσουμε τους ανθρώπους του νοσοκομείου να έρθουν να μας πάρουν. Δυστυχώς, η κατάσταση εδώ είναι αποπνικτική».

Ενώ εξομολογήθηκε ότι πολλές φορές προσευχήθηκε για να μην πλησιάσουν οι φλόγες στο μοναδικό σπίτι που έχουν: «Αν γίνει κανένα κακό και καεί και αυτό, θα είμαστε επί ξύλου κρεμάμενοι».


Πηγή: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια