Δωρεάν εισιτήρια από τον Δήμο Γαλατσίου για συναυλία στο Christmas Theater στο Γαλάτσι την ΠαρασκευήΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια 
παρέχονται από τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Γαλατσίου για τη μία και μοναδική συναυλία του Μεγάλου Άγγλου ερμηνευτή MARC ALMOND, με τη φωνή των περίφημων Soft Cell και των Marc and the Mambas.
CHRISTMAS THEATER
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 
Καλέστε για να κλείσετε εισιτήριο για εσάς και του αγαπημένους σας, ΔΩΡΕΑΝ, στο Γραφείο Προέδρου του Π.Α.Ο. (Μάνος Ελευθερίου), τη Δευτέρα 24.04.2023 και την Τρίτη 25.04.2023 (09:00 – 13:00)
210 2143420, 210 2143385 (κ. Κασιέρη)
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ στις 20:00 – 20:30
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!
Ο Marc Almond, ο Βρετανός καλλιτέχνης που μετράει πάνω από 40 χρόνια καριέρας και έγινε σύμβολο του new wave – pop ήχου των δεκαετιών 80s – 90s, έρχεται στην Αθήνα για μία συναυλία στις 28 Απριλίου, στο Christmas Theater.
Η φωνή των περίφημων Soft Cell και των Marc and the Mambas, έρχεται στην Ελλάδα γιορτάζοντας μια λαμπρή καριέρα 40 ετών!
Πρόκειται για έναν πραγματικά μεγάλο τραγουδιστή. Τα σπουδαία φωνητικά του χαρίσματα συνδυάζονται με την ακαταμάχητη ικανότητα του να μετατρέπει σε θρίαμβο ατμοσφαιρικότητας ακόμη και το πιο αδιάφορο τραγούδι.
Ένα μοναδικό live με πολλά από τα κομμάτια που ανέδειξαν τον Marc Almond ως μία από τις σημαντικότερες φιγούρες της pop μουσικής, εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Ένα live που συνδυάζει την αίγλη του παρελθόντος με την ανάγκη της μουσικής εξέλιξης. Στις εμφανίσεις του, την υπέροχη φωνή του, συνοδεύει μετά από πολλά χρόνια μία full δυνατή μπάντα.
Μια βραδιά γεμάτη από υπέροχα μουσικά όνειρα που έγιναν τραγούδια και μας έκαναν να τα τραγουδήσουμε και να τα χορέψουμε με την φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του.
Eμείς, απλά, εξασφαλίσαμε ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για εσάς και τους αγαπημένους σας...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια