Η αποκάλυψη της Βάνας Μπάρμπα για την υπόθεση Γεωργούλη


Για την κατηγορία του βιασμού της νομικής εκπροσώπου της Κομισιόν από τον Αλέξη Γεωργούλη μίλησε η Βάνα Μπάρμπα σημειώνοντας πως η εν λόγω υπόθεση της προκαλεί στεναχώρια και βαθιά απογοήτευση, πρώτα απ' όλα γιατί «ντροπιάζει την πατρίδα μας». 
«Δεν τον γνωρίζω, δεν είχα ποτέ σχέσεις, ήταν ένα συμπαθητικό παιδί, τον είχα γνωρίσει πριν πάρα πολλά χρόνια. Νιώθω όμως μια βαθιά απογοήτευση, μία στενοχώρια γιατί πρώτα απ' όλα ντροπιάζεται η πατρίδα μας και από το θέμα της κυρίας Καϊλή που ήταν τραγικό. Δεν μπορεί οι Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό και ειδικά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να είμαστε αναξιόπιστοι. Αισθάνομαι ντροπή. Για τον Αλέξη δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν γνωρίζω τι έγινε και τι δεν έγινε. Απλώς θα πω ότι είναι δυσάρεστο για άλλη μία φορά, γιατί προέρχεται πάλι από τον χώρο των καλλιτεχνών και αυτό είναι τρομακτικά δυσάρεστο», τόνισε. 
«Ήξερα ότι θα ''σκάσει'' είδηση με γνωστό άνθρωπο που κακοποιεί γυναίκες»
Η Βάνα Μπάρμπα προέβη και σε μια αποκάλυψη, σημειώνοντας ότι ήξερε από πριν ότι θα «σκάσει» μια τέτοια είδηση. 
«Αν όντως το έχει κάνει αυτό θα φανεί. Αυτό με τον Γεωργούλη το έχω ακούσει σε συζήτηση σε ένα πολιτικό τραπέζι, ότι τώρα θα "σκάσει" για έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι πάρα πολύ γνωστός, που έχει κακοποιήσει γυναίκες και λέω αποκλείεται».
«Δεν ξέρω αν είναι τα εξιλαστήρια θύματα, να πω ότι είμαι πάντα με τις γυναίκες. Παραταύτα αν και εφόσον τα πράγματα είναι έτσι δεν ξέρω τι να πω. Να χρησιμοποιείται κάτι για πολιτικούς λόγους; Εγώ δεν θέλω να πω πολλά γιατί δεν γνωρίζω αν όντως υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα, αν όντως γίνεται τέτοιο μπάχαλο, ένας εξευτελισμός των αξιών. Και τι μηνύματα περνάμε μηνύματα στα νέα παιδιά, πώς να μην απαξιώσουν την ελληνική πολιτική», πρόσθεσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Πηγή: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια