Μυτιλήνη: Αυτή είναι η γυναίκα που προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον άνδρα της - Οι καυγάδες και ο θάνατος των παιδιών τους



Ο άνδρας, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με σοβαρά εγκαύματα, διατηρεί ουζερί στο κέντρο της Μυτιλήνης και είναι γνωστός επιχειρηματίας στο νησί. 

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, ο άνδρας φέρει εγκαύματα στο 50% του σώματός του, απόρροια της επίθεσης που δέχθηκε από τη σύζυγό του και μάλιστα, μέσα στο ίδιο του το μαγαζί, στο κέντρο του νησιού.

Υπενθυμίζεται ότι η 49χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά αδικήματα που αφορούν την απόπειρα ανθρωποκτονίας και της παράβασης της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία.

Το ζευγάρι για χρόνια φέρεται να αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα, καθώς έχουν χάσει τα δύο από τα τρία παιδιά τους, ενώ μάλιστα η συχνότητα των εντάσεων οδήγησε πριν από μερικές ημέρες τον 55χρονο άνδρα να φύγει από το σπίτι για λίγα 24ωρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα nealesvou.gr, στις 9 Μαρτίου, συγγενείς του 58χρονου τον αναζητούσαν, καθώς τα ίχνη του είχαν χαθεί. Απευθύνθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, προκειμένου να ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του.

Την ίδια μέρα ωστόσο, ο 58χρονος επιχειρηματίας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους συγγενείς του και τους καθησύχασε πως είναι καλά στην υγεία του. 

Οι καυγάδες και ο θάνατος των παιδιών τους

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το ζευγάρι είχε καυγάδες συχνά. Αιτία φαίνεται να είναι η παθολογική ζήλια της 49χρονης. Το σοκαριστικό περιστατικό έγινε χθες, όταν η γυναίκα μπήκε στο ουζερί τους, περιέλουσε τον σύζυγό της με βενζίνη και κατόπιν του έβαλε φωτιά. 

Το δράμα του ζευγαριού ξεκίνησε λίγα χρόνια πριν, όταν έχασαν τον μικρό γιο τους. Το παιδί κολυμπούσε στη θάλασσα και πέθανε από πνιγμό. Το «χτύπημα» της μοίρας δεν σταμάτησε όμως εκεί. Το 2015 το ζευγάρι έχασε και την 19χρονη κόρη του από τροχαίο. 

Το ξέσπασμα της αδερφής του επιχειρηματία

«Πώς μπορεί ένας άνθρωπος όταν ζεις μαζί του, όταν έχεις χάσει δύο παιδιά, όταν έχεις περάσει τόσα, να βάζει βενζίνη να τον κάψει ζωντανό. Μπορώ να φανταστώ τον πόνο που έχει αυτός ο άνθρωπος, πόσο εχει πονέσει στη ζωή του...να κάνεις τόσο μεγάλο κακό είναι τόσο κρίμα» έγραψε σε ανάρτησή της η αδελφή του επιχειρηματία.


Πηγή: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια