Φρίκη στη Ρωσία: 14χρονη πλήρωσε ανήλικους για να σκοτώσουν τη μητέρα της - Ήταν μπροστά στον φόνοΣοκάρει έγκλημα στη Μόσχα, όπου έφηβη φέρεται να έδωσε εντολή για τη δολοφονία της μητέρας της.

Η38χρονη κτηματομεσίτρια Anastasia Milosskaya ξυλοκοπήθηκε και στραγγαλίστηκε μετά από άγρια επίθεση, πίσω από την οποία φέρεται να βρίσκεται η ίδια η κόρη της.

 Η ανύπαντρη μητέρα φέρεται να δολοφονήθηκε από δύο άλλους εφήβους μέσα στο διαμέρισμα που έμενε με την κόρη της και τον 15χρονο φίλο της.

Το πτώμα της γυναίκας βρήκε μέσα σε ένα κάδο απορριμμάτων ένας επιστάτης ο οποίος ειδοποίησε τις Aρχές

Η κόρη της συνελήφθη μαζί με ένα αγόρι, 15 ετών, που έμενε στο διαμέρισμα της οικογένειας, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Οι ρωσικές Aρχές λένε ότι στο κάδρο των υπόπτων είναι η κόρη και το αγόρι της οι οποίοι φέρεται να έδωσαν εντολή να σκοτώσουν τη γυναίκα  έναντι του ποσού των 3.650 λιρών.

Οι πληροφορίες λένε ότι το κορίτσι και το αγόρι έβαλαν στο σπίτι τους δράστες και εκείνοι περίμεναν την ανυποψίαστη μητέρα να επιστρέψει. Η κόρη της και ο φίλος της ήταν παρόντες στη δολοφονία της γυναίκας.

Στη συνέχεια οι φερόμενοι ως δολοφόνοι, οι οποίοι είναι όλοι ανήλικοι, άφησαν το πτώμα στο διαμέρισμα όπου το κορίτσι και το αγόρι συνέχισαν να το έχουν μέσα στο σπίτι.

Οι δράστες μετέφεραν το πτώμα με ένα αυτοσχέδιο φορείο σε κοντινό κάδο απορριμμάτων. Το πτώμα βρήκε ένας επιστάτης μέσα στον κάδο το επόμενο πρωί.

Οι ανήλικοι κατηγορούμενοι είναι όλοι μεταξύ 14 και 17 ετών και είναι ύποπτοι για φόνο ή συνωμοσία για φόνο. Προφυλακίστηκαν σε κατάστημα κράτησης νέων για ένα μήνα εν αναμονή περαιτέρω ερευνών.

Οι Αρχές που χειρίζονται την υπόθεση λένε ότι η κοπέλα και ο φίλος της σκόπευαν να ζήσουν με τις οικονομίες της μητέρας της που ξεπερνούσαν τις 30.000 λίρες.

«Τη χτύπησαν και τη στραγγάλισαν, καθώς όλο της το πρόσωπο ήταν κόκκινο και πρησμένο», δήλωσε άνθρωπος που είδε τη δολοφονημένη γυναίκα.

Ένας φίλος του κοριτσιού δήλωσε: «Ο φίλος του κοριτσιού είπε ότι η κοπέλα δεν ήταν ποτέ στο σπίτι της: "Είπε πολλές φορές ότι μισούσε τη μητέρα της, παρόλο που η μητέρα της ήταν ένας καλός άνθρωπος που την αγαπούσε».

Η γιαγιά του κοριτσιού δήλωσε ότι η εγγονή της είχε βρεθεί υπό την επιρροή του αγοριού που προερχόταν από «μια δύσκολη και προβληματική οικογένεια».   Η μέγιστη ποινή που αντιμετωπίζουν οι ύποπτοι είναι δέκα χρόνια αρχικά σε σωφρονιστικό κατάστημα για νέους.


Πηγή: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια