Γλυκά Νερά: Η απόφαση για τους γονείς του συζυγοκτόνου και τη μικρή Λυδία - Πώς θα επικοινωνούν μαζί της
Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την κηδεμονία της μικρής τους κόρης Λυδίας. 

Απορρίφθηκε η αγωγή για την αποκλειστική γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας που κατέθεσαν οι γονείς του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σύμφωνα με το Star. 

Σημειώνεται ότι το δικαστήριο έχει επισήμως ορίσει την επικοινωνία μεταξύ της οικογένειας του Αναγνωστόπουλου και της μικρής Λυδίας για μία ώρα την εβδομάδα η οποία θα γίνεται μέσω Skype ή άλλων ηλεκτρονικών πλατφορμών καθώς η μικρή διαμένει πλέον στις Φιλιππίνες μαζί με τη θεία και τη γιαγιά της. 

Δεκτή η αγωγή της μητέρας της Καρολάιν

«Εκδόθηκε χτες η απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία απορρίφθηκε η αγωγή των γονέων του πιλότου για την ανάθεση σε αυτούς της αποκλειστικής γονικής μέριμνας της μικρής Λυδίας. Έγινε δεκτή η αγωγή της μητέρας της Καρολάιν με την οποία ζητούσε η επικοινωνία να γίνεται πλέον με Skype ή άλλα μέσα μία ώρα την εβδομάδα κατόπιν συνεννόησης με την μητέρα της Καρολάιν», είπε ο  δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν.

Παραιτήθηκε και η δεύτερη δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου

Παράλληλα την παραίτησή της από την υπεράσπιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ανακοίνωσε και η δεύτερη δικηγόρος του συζυγοκτόνου. 

«Όπως είναι γνωστό είχα αναλάβει την υπεράσπιση του πιλότου στο β΄ βαθμό Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών. Πλην όμως, επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι, δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω ως συνήγορος υπεράσπισης στην εν λόγω υπόθεση και δηλώνω την παραίτησή μου», τόνισε η Κατερίνα Μαυροειδή στην ανακοίνωσή της.


Πηγή: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια