Σασμός: Μαθαίνει ότι ο δολοφόνος είναι ο ΜαθιόςΣασμός: Ανακαλύπτει όλη την αλήθεια.

Ανατροπές κι αποκαλύψεις θα υπάρξουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός, καθώς ο Φαρμάκης θα ανακαλύψει την αλήθεια για τον Μαθιό.

Ο Ευθύμης δεν θα ησυχάσει αν δεν ανακαλύψει τι κρύβει ο Τόλης και όσα γράφει το γράμμα που του άφησε ο Κώστας πριν πεθάνει στη φυλακή. Και σύντομα, ο στόχος τους θα επιτευχθεί καθώς όπως θα δούμε, ο Τόλης αποφασίζει να μετακομίσει δίνοντας έτσι στον Ευθύμη την ευκαιρία που έψαχνε, σύμφωνα με το MyTv και την Σοφία Τσίρκα. Όσο, όμως εκείνος ετοιμάζει ένα προσεκτικό σχέδιο για να πάρει από τον Τόλη τις πληροφορίες που χρειάζεται έρχεται αντιμέτωπος με την οργή της Μαρίνας. H Μαρίνα είναι σίγουρη πως εκείνος κρύβεται πίσω από τη φρικτή δολοφονική επίθεση την ημέρα του γάμου της και για την κατάσταση του Αντώνη. Και είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί για τον άντρα που αγαπά.

Η Μαρίνα κατακλύζεται από συναισθήματα μίσους και βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που της στέρησε τον Αντώνη. Στέκεται μπροστά στον Ευθύμη και με περίσσιο θάρρος του ζητάει να ομολογήσει πως έπειτα από δική του εντολή πυροβόλησαν. Εκείνος, όμως, αρνείται και η συμπεριφορά του την εξοργίζει. Τότε, η Μαρίνα, βγάζει ένα όπλο και τον σημαδεύει. Είναι έτοιμη να πατήσει τη σκανδάλη και να τον τιμωρήσει που ο Αντώνης δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά τελευταία στιγμή διστάζει. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η Μαρίνα που υποπτεύεται τον Φαρμάκη. Όπως θα δούμε και ο Παύλος επισκέπτεται τον Ευθύμη, για ένα τελικό ξεκαθάρισμα. Οι δύο άντρες ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες και μετά από αυτή τους τη συνάντηση, τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια μεταξύ τους.

Οι μέρες περνούν και ο Ευθύμης με τη βοήθεια του Βαγγέλη ετοιμάζεται να πάρει από τον Τόλη ό,τι κρύβει και τον αφορά. Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης καταφέρνει να εισβάλλει στο σπίτι του και αρχίζει να ψάχνει τα πάντα. Ανάμεσα σε άλλα χαρτιά καταφέρνει και βρίσκει το περιβόητο γράμμα που άφησε ο Κώστας στον Τόλη μέσα στη φυλακή. Η αντίστροφη μέτρηση για το Μαθιό φαίνεται να έχει ξεκινήσει. Από την άλλη, ο Μαθιός επιδιώκει μια συνάντηση με τον Παύλο. Συζητούν για τον Ευθύμη και για τις δουλειές που έχει ανοίξει με τον Νικηφόρο και τον Μανόλη και συμφωνούν πως τα παιδιά κινδυνεύουν αν συνεχίσουν τη συνεργασία μαζί του. Οι δυο τους αντιλαμβάνονται πια πως ο εχθρός τους είναι κοινός και είναι ο Ευθύμης και αποφασίζουν να τον αντιμετωπίσουν μαζί, αφήνοντας για λίγο πίσω όσα τους χωρίζουν.

Κι ενώ ο Τόλης νομίζει πως μπορεί να ξεκινήσει μία νέα ζωή, το γράμμα του.. φτάνει στα πιο επικίνδυνα χέρια. Ο Ευθύμης διαβάζει το γράμμα και ανακαλύπτει πως ο Μαθιός έχει λερώσει τα χέρια του με αίμα. Καταλαβαίνει πως είναι δολοφόνος και πως ο Κώστας ήξερε τα πάντα. Ωστόσο, στο δεν καταλαβαίνει πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Βάζει, όμως, στόχο να ανακαλύψει τι έγκλημα έχει κάνει ο Σταματάκης για να τον καταστρέψει.


Πηγή: zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια