Σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 η 5η διαδραστική συνάντηση γονέων στο πλαίσιο του προγράμματος προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μια Ακαδημία για Γονείς»Ο Δήμος Γαλατσίου (ΚΕΠ Υγείας Γαλατσίου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ)) σας καλούν να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει  δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 έως το  Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Προσκαλούμε όλους  τους  εκπαιδευτικούς των σχολείων του δήμου μας, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων να το παρακολουθήσουν για την άμεση ευαισθητοποίηση και ενημέρωσή τους.

5η Συνάντηση Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

(18:15-20:00)

«Έκφραση της σεξουαλικότητας παιδιών και εφήβων»

Αθανάσιος Θήριος

Παιδίατρος, MSc

Ακαδημαϊκός Υπότροφος ΕΚΠΑ

Υποψ. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών

ΠΜΣ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας»

 

 Την 5η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο παρακάτω link μέσω zoom:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_B-UiAjLqQ4OvFQVR5jxQzg

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια