Αγωνία για την 23χρονη Εριέττα – Δεν υπήρξε αντιστοίχιση με το DNA των συγγενών της


Η ανάλυση των δειγμάτων DNA των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη ολοκληρώθηκε σήμερα (8.3.2023) και ταυτοποιήθηκαν 56 σοροί, εκτός από μία. Πρόκειται για το δείγμα συγγενή της 23χρονης Εριέττας, για την οποία δεν έχει υπάρξει κάποια αντιστοίχιση στα δείγματα.
Η αγωνία των συγγενών της 23χρονης φοιτήτριας της Αρχιτεκτονικής είναι στα ύψη, καθώς δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί της από το μοιραίο βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου, όταν συγκρούστηκαν τα τρένα στα Τέμπη, σε μια σιδηροδρομική τραγωδία που όμοιά της δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα.
Το δείγμα DNA είναι ορφανό και, όπως είναι φυσικό, οι γονείς της Εριέττας βρίσκονται σε μια τραγική κατάσταση. Πήγαν στη Λάρισα από τη βόρεια Ελλάδα ψάχνοντας τα ίχνη της, όμως μέχρι σήμερα δεν έχουν βρει κανένα ίχνος της και αποτελεί το μοναδικό δείγμα που δεν έχει αντιστοιχηθεί.
Μιλώντας στην τηλεόραση του Star, φίλη της 23χρονης αγνοούμενης φοιτήτριας δήλωσε πως η Εριέττα «ήταν μαζί με άλλο ένα φιλικό ζευγάρι στην ηλικία της. Τα παιδιά δεν επέζησαν. Εξαρχής δεν υπήρχε το όνομά της στη λίστα των νοσοκομείων. Δεν μπορείς να το πιστέψεις ότι χάθηκε με αυτόν τον τρόπο».
«Ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι με καλλιτεχνικές τάσεις. Ζωγράφιζε κιόλας, ήταν ένα αγγελούδι, ήπιο, γλυκό. Είμαστε πάρα πολύ χάλια», πρόσθεσε η φίλη της.
«Η θερμοκρασία που αναπτύχθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Πυροσβεστικής, στο σημείο που η φλόγα ήταν λευκή, ήταν περίπου 1.000-1.100 βαθμούς Κελσίου. Οπότε μπορείτε να καταλάβετε ότι όποιος βρέθηκε σε εκείνο το σημείο θα μπορεί και να μην βρεθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του OPEN η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στη Λάρισα, Ρουμπίνη Λεονταρή χθες Τρίτη (7.3.2023).
Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της 23χρονης έχει κάνει καταγγελία. Ωστόσο, η κ. Λεονταρή σημείωσε κατηγορηματικά ότι «δεν έχουμε μέχρι στιγμής μια σορό που να αντιστοιχεί στο DNA της οικογένειας. Αν ήταν στο κέντρο της πολύ μεγάλης φωτιάς, σαφώς θα μπορούσε και να μην βρεθεί».

Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια