Ρόδος: Μαθητής κατέγραψε την ερωτική του συνεύρεση με 13χρονη και την έστειλε σε όλο το σχολείοΓια διακίνηση πορνογραφικού υλικού κατηγορούνται δύο μαθητές Γυμνασίου στη Ρόδο. 

Πρόκειται για ένα αγόρι 14 ετών και μία συνομήλική του,ο πρώτος φέρεται να κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την ερωτική συνεύρεση με μία 13χρονη, ύστερα από προτροπή της κοπέλας που επίσης εμπλέκεται στην υπόθεση, και στη συνέχεια έστειλε το βίντεο σε μαθητές και καθηγητές.

Όπως αναφέρει η Δημοκρατική, η παράνομη βιντεοσκόπηση φέρεται να έγινε στις 24 Φεβρουαρίου, το αδίκημα φέρεται να διαπιστώθηκε στις 8 Μαρτίου και η παραγγελία δόθηκε δύο μέρες μετά από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ο διευθυντής του σχολείου ενημερώθηκε ειδικότερα από σχολική σύμβουλο που έμαθε τι είχε συμβεί κατά την διάρκεια διαλείμματος.

Η ανήλικη κλήθηκε από τον διευθυντή και ενημέρωσε το τι είχε συμβεί, ακολούθως ενημερώθηκαν οι γονείς της και η Εισαγγελία, που κίνησε την διαδικασία έρευνας από την Ασφάλεια και κατάσχεσης κινητών τηλεφώνων και ελέγχου τους από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Όσον αφορά την εμπλοκή της έτερης μαθήτριας, φέρεται να δελέασε τον συμμαθητή της στην πράξη και συγκεκριμένα να τον έπεισε να βιντεοσκοπήσει την συμμαθήτριά τους την ώρα της ερωτικής τους συνεύρεσης και να της το στείλει στο κινητό της τηλέφωνο έναντι αμοιβής ύψους 2.000 ευρώ.

Τα χρήματα ουδέποτε προφανώς και δόθηκαν, ενώ το βίντεο φέρεται να τραβήχτηκε από τον 13χρονο που έπεισε το θύμα ότι την ώρα εκείνη έστελνε μήνυμα στην μητέρα του και ακολούθως απεστάλη στην έτερη μαθήτρια.

Ο ανήλικος μάλιστα φέρεται να ενημέρωσε την διεύθυνση του σχολείου που τον κάλεσε για εξηγήσεις ότι είχε στείλει επτά βίντεο στην συμμαθήτριά του διάρκειας λίγων δευτερολέπτων το καθένα.

Βίντεο στο οποίο δεν φαίνονται πρόσωπα κυκλοφόρησε πάντως στο σχολικό συγκρότημα και συγκεκριμένα σε ομαδική συνομιλία μαθητών στα social media.

Έχει διοριστεί εξάλλου παιδοψυχίατρος-πραγματογνώμονας για την λήψη καταθέσεων από τους ανήλικους, ενώ στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας θα καταθέσουν και καθηγητές.


Πηγή: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια