Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη: «Μου έστειλε μήνυμα μια κοπέλα... Mου σηκώθηκε η πέτσα» - ΒΙΝΤΕΟ


Η ηθοποιός πρωταγωνίστησε, εκτός από τον «Σασμό», και σε ένα σποτ για την ενδοοικογενειακή βία που συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό. Με αφορμή αυτό, αποκάλυψε ότι δέχτηκε μηνύματα από γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί.
«Μου έχουν στείλει όλων των ειδών τα μηνύματα. Μηνύματα θαυμασμού, λίγο πιο περίεργες φωτογραφίες, τα παιδάκια που τρελαίνονται με τον "Σασμό", ζωγραφιές, εκθέσεις, που αυτά είναι συγκινητικά. Έχουν μοιραστεί μαζί μου ιστορίες γυναίκες που κακοποιήθηκαν από τους άνδρες τους. Εμπειρίες παιδιά... πω πω, μου είχε σηκωθεί η πέτσα» δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε:
«Μου έστειλε μία κοπέλα, δεν θυμάμαι ποια γυναικοκτονία ήταν, ότι ήταν μαζί με αυτόν τον άνθρωπο πριν από το θύμα. Δεν το πίστευα. Έκανε ασφαλιστικά μέτρα και κατάφερε να ξεφύγει από αυτή τη σχέση».
Όσο για τις εξελίξεις στον «Σασμό» και το αν η Αργυρώ θα πει ποτέ στον Αστέρη την αλήθεια για το παιδί, η Χριστίνα Χειλα-Φαμέλη απάντησε:
«Κι εγώ θέλω να πω την αλήθεια και στο παιδί και στον Αστέρη, αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει στο κεφάλι μου και δεν το λέω. Πραγματικά, εδώ το ‘χω! Πότε θα το πω; Ελπίζω να γίνει σύντομα. Αυτό δεν το ξέρω όμως, δεν έχω πάρει τα σενάρια. Θα κάνουμε μαζί υπομονή, κι εγώ μαζί σας, γιατί θέλω κι εγώ να το μάθει. Εγώ θα του το είχα πει του ανθρώπου. Τι είναι αυτά, ένα χρόνο τα λιβανίζει! Μαζί θα περάσουμε αυτόν τον Γολγοθά».

Δείτε το βίντεο εδώ: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια