Θρήνος στη Σύρο: «Τον έδιωξαν από το νοσοκομείο και μία μέρα μετά πέθανε»Ανείπωτος είναι ο πόνος των γονιών του 28χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέθανε την περασμένη Δευτέρα μετά από αδιαθεσία που ένιωσε στη Σύρο.

Όπως είπε η μητέρα του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Κωνσταντίνος έπαθε ανακοπή και κατήγγειλε αμέλεια των γιατρών που τον εξέτασαν.  «Πήγαμε στο νοσοκομείο και του έκαναν καρδιογράφημα, γενική αίματος και ακτινογραφία, που δεν έδειξαν κάτι. Πριν έναν μήνα είχε εξεταστεί από καρδιολόγο και είχε βγάλει κάρτα για να μπορέσει να παίξει ποδόσφαιρο. Και σε ιδιώτη καρδιολόγο που πήγαμε, του είπε ότι είχε καρδιά ταύρου», ανέφερε. 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετά από αυτό πήγε κανονικά στην προπόνησή του, αλλά δεν μπορούσε να τη βγάλει γιατί λαχάνιαζε. 

«Την Κυριακή το πρωί μου τηλεφώνησε και μου είπε να πάω να τον πάρω γιατί δεν αισθανόταν καλά. Από το νοσοκομείο τον έδιωξαν, δίνοντάς του αερολίν και λέγοντάς του ότι μπορεί να είναι λοίμωξη του αναπνευστικού. Μας έδιωξαν 04:00 τα ξημερώματα και δεν κοιμήθηκε καθόλου γιατί είχε βήχα. Έκλεισα ραντεβού το πρωί σε πνευμονολόγο τη Δευτέρα το μεσημέρι κι εκείνος μας έστειλε στον καρδιολόγο που τον είχε βρει καλά», πρόσθεσε. 

Τη Δευτέρα όμως ο 28χρονος δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Είχε ταχυκαρδίες και ο καρδιολόγος τους συνέστησε να πάνε αμέσως στο νοσοκομείο. 

«Μέχρι να πάμε στο νοσοκομείο, λιποθύμησε το παιδί. Φώναξα ασεθνοφόρο, το οποίο καθυστέρησε. Έπαθε ανακοπή, του έκαναν ΚΑΡΠΑ για 35 λεπτά, αλλά το παιδί μου πάει», είπε συντετριμμένη η μητέρα. 

Ο πατέρας του ζητά δικαίωση για το παιδί του και τονίζει ότι για τον θάνατό του οφείλεται η αμέλεια του γιατρού που τον εξέτασε στο νοσοκομείο και δεν τον κράτησε εκεί. 

«Πώς γίνεται τα παιδιά να πεθαίνουν ξαφνικά από καρδιά; Θέλω να μάθω γιατί πέθανε το παιδί μου. Ήταν αθλητής, δεν έπινε, δεν κάπνιζε, πρόσεχε τη ζωή του. Το χάσαμε το παιδί μέσα από τα χέρια μας», είπε, κλαίγοντας. 

Ο 28χρονος είχε ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση κι ετοιμαζόταν να προχωρήσει τη ζωή του με την κοπέλα του, ωστόσο το νήμα της ζωής του κόπηκε πρόωρα και απροσδόκητα. 


Πηγή: 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια