Φως στο Τούνελ: Βρέθηκε το πτώμα του Μάριου Παπαγεωργίου; Το μακάβριο εύρημα και η απειλή στη Νικολούλη


Παρότι έχουν περάσει 11 χρόνια από την απαγωγή και δολοφονία του 26χρονου – τότε – Μάριου Παπαγεωργίου, το πτώμα του ακόμα δεν έχει βρεθεί. 
ΗΑγγελική Νικολούλη έλαβε, την Παρασκευή (24/02), μια πληροφορία που συγκλόνισε ακόμα και την ίδια.
Συγκεκριμένα, κρατούμενος σε φυλακές υποστήριξε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» του MEGA πως γνωρίζει το σημείο που άφησαν το άψυχο σώμα του Μάριου Παπαγεωργίου και το υπέδειξε, προκειμένου «να ηρεμήσει η μητέρα του μετά από τόσα χρόνια», όπως είπε.
Ο κρατούμενος ανέφερε: «Έχω μια πληροφορία… Είναι για τον Μάριο. Για το πού είναι, κατάλαβες τώρα. Δεν μπορώ να σου πω τώρα από εδώ που είμαι. Είναι, όμως, 101% σίγουρο αυτό που σου λέω. Για το κρανίο σου μιλάω, έτσι; Υπάρχει και το σώμα στα πενήντα με εκατό μέτρα παραπάνω από εκεί».
Ο κρατούμενος, έδωσε το ακριβές στίγμα που βρίσκονται τα οστά. Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Σου είπα πώς θα στρίψετε και πού θα πάτε. Είναι και μια εκκλησία εκεί. Στο γεφύρι, εκεί στις πέτρες είναι από πάνω. Το κρανίο είναι εκεί σίγουρα, να ξέρεις. Είμαι 99,999% ότι είναι εκεί αυτό που σου λέω. Για να ησυχάσει και αυτή η μάνα. Φίλε, σου είπα ποιος είμαι. Και όταν λέω κάτι να ξέρεις ότι ισχύει».
Τα σοκαριστικά ευρήματα στα Δερβενοχώρια

Συνεργείο της εκπομπής κατευθύνθηκε στο χωριό που οδήγησε η πληροφορία. Κοντά στην Μαγούλα και πριν από τα Δερβενοχώρια. Τα ευρήματα είναι σοκαριστικά και ούτε οι έμπειροι συνεργάτες της εκπομπής δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.
«Βλέπω κόκαλα;», αναρωτιόταν ο ρεπόρτερ της εκπομπής με τον σκηνοθέτη να τον επιβεβαιώνει. Μετά από ώρες ερευνών, εντόπισαν την τρύπα, που υπέδειξε ο κρατούμενος και όπου σύμφωνα με τον ίδιο, εκεί ήταν το κρανίο του Μάριου. «Το κρανίο φαίνεται να έχει σημάδι από σφαίρα. Πωωω…», αναφώνησε σοκαρισμένος ο δημοσιογράφος. Άμεσα ενημερώθηκαν οι Αρχές και στο σημείο έφτασαν άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, οι οποίοι περισυνέλεξαν τα ευρήματα και συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή. Τώρα, θα ακολουθήσει εξέταση DNA που θα δείξει αν το κρανίο είναι πράγματι του Μάριου Παπαγεωργίου, αφού θα εξεταστεί από ανθρωπολόγο ή ανήκει σε κάποιον άλλο αγνοούμενο, που πιθανότατα έπεσε θύμα δολοφονίας.
Υπενθυμίζεται ότι το νήμα των εξελίξεων στη συγκεκριμένη υπόθεση είχε ξετυλίξει η Αγγελική Νικολούλη, όταν μετά από πρωτοβουλία της εξετάστηκε το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του νεαρού άνδρα, με το οποίο εξαφανίστηκε. Τα ίχνη αίματος που βρήκε με τη βοήθεια του γενετιστή κ. Φιτσιάλου, δεν άφηναν αμφιβολία πως ο Μάριος είχε απαχθεί και δολοφονηθεί άγρια. Ο «εγκέφαλος» της ομάδας που τον απήγαγαν και εξαφάνισαν, καταδικάστηκε, αλλά δεν αποκάλυψε ποτέ τι του συνέβη και πού βρίσκεται το πτώμα του.

Η απειλή που δέχθηκε η Αγγελική Νικολούλη

Η μαρτυρία ενός κρατούμενου σε φυλακές, οδήγησε την ομάδα της εκπομπής έξω από τη Μαγούλα κοντά στα Δερβενοχώρια, όπου βρέθηκαν οστά, τα οποία εικάζεται ότι ανήκουν στον απαχθέντα και δολοφονημένο, Μάριο Παπαγεωργίου.
Μετά από τις σοβαρές αυτές αποκαλύψεις της εκπομπής δεν έλειψαν τα απειλητικά μηνύματα προς το πρόσωπο της Αγγελικής Νικολούλη. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ένα απειλητικό μήνυμα έφτασε στο «Φως στο τούνελ» για την παρουσιάστρια, με την ίδια να ξεσπά σε γέλια και να λέει χαρακτηριστικά: «Δεν απαντώ, φιλάκια».

Πηγή: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια