Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας ΖωήςΗ Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Γαλατσίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δημαρχείου «Θάνος Κωτσόπουλος».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Άγγελος Δημοσθένους,  ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής κ. Γιάννης Κορρές, η Αντιδήμαρχος ΚΕΠ κ. Πετρούλα Παπαγεωργίου, ο Διευθυντής Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής κ. Γ. Μαρκόπουλος, η Προϊσταμένη Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτα Τζανετάκη, η Προϊσταμένη Τμήματος Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων κ. Βασιλική Ράνιου, καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου έκοψε τη βασιλόπιτα και μιλώντας στους εργαζόμενους της Διεύθυνσης, οι οποίοι βρέθηκαν σύσσωμοι στην εκδήλωση, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία στους ίδιους και στις οικογένειές τους και τους ευχαρίστησε θερμά για την ομαδική και συστηματική δουλειά που γίνεται από πλευράς τους.

Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής κ. Γιάννης Κορρές ευχαρίστησε θερμά τους εργαζόμενους για την άψογη  συνεργασία και την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν και ευχήθηκε κι εκείνος με τη σειρά του υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Επιπλέον, αντί για φλουρί, δώρισε 15 δωροεπιταγές οι οποίες μοιράστηκαν κατόπιν κλήρωσης, σε 15 τυχερούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια