Κολωνός: «Μου μιλούσαν για τις οικογένειές τους» καταθέτει η 12χρονη για τους βιαστές τηςΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και άλλων βιαστών της 12χρονης από τον Κολωνό.

Άνδρες υπεράνω πάσης υποψίας, άνθρωποι του μεροκάματου, ακόμη και γείτονες της 12χρονης στον Κολωνό ασελγούσαν πάνω της σε σπίτια, μαγαζιά και αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα γιατροί, ιδιοκτήτες μαγαζιών και υπάλληλοι που δραστηριοποιούνταν πολύ κοντά στο σούπερ μάρκετ του Ηλία Μίχου ερευνώνται από τις αρχές και δεν αποκλείονται να υπάρξουν και νέες συλλήψεις σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.

Ευυπόληπτοι πατεράδες βίαζαν το ανήλικο κορίτσι και μετά αγκάλιαζαν τα παιδιά τους. Όπως ο 65χρονος δερματολόγος, πατέρας πέντε παιδιών, ο οποίος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του.

Οι περιγραφές της 12χρονης για τα όσα βίωσε στα χέρια των βιαστών της προκαλούν ανατριχίλα.

«Στον δερματολόγο με έστελνε ο Ηλίας. Στο ιατρείο του έγινε ό,τι έγινε. Ο Ηλίας μου έλεγε έχει λεφτά αυτός και θα είναι καλός πελάτης. Υπάρχουν όμως κι άλλοι άντρες… Ξέρω πού είναι τα σπίτια τους. Κάποια είναι κοντά στο μαγαζί του Ηλία, κάποια πιο μακριά. Πηγαινα και σε έναν οδοντίατρο», κατέθεσε η 12χρονη.

«Ένας παντρεμένος με δύο κόρες μου ζητούσε να πάμε ταξίδι»

Oι περισσότεροι φέρονται να κακοποιούσαν σεξουαλικά το κορίτσι έναντι του ποσού των 50 ευρώ σε σπίτια, μαγαζιά και αυτοκίνητα. Μάλιστα ο 44χρονος ιδιωτικός υπάλληλος που έχει προφυλακιστεί, ζητούσε διήμερα ταξίδια.

«Βρεθήκαμε τρεις τέσσερις φορές. Ήταν παντρεμένος, είχε δυο κόρες, ένα άσπρο αμάξι. Ήταν παχουλός, το αμάξι του ήταν ηλεκτρικό. Μου είχε προτείνει να πάμε καλοκαιρινό διήμερο. Ήξερε ότι είμαι 16 χρονών και μου έδινε 50 ευρώ», είπε στην απολογία της.

Αναζήτηση και με βάση προσωπικά στοιχεία των βιαστών

Η ανήλικη έχει καταθέσει στις Αρχές ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τους βιαστές της καθώς ήταν μαζί της ιδιαίτερα ομιλητικοί και έλανα στην 12χρονη ακόμη και για την οικογενειακή τους κατάσταση, ενώ κάποιοι μιλούσαν για τις συζύγους τους.

«Επιμένει να κατηγορεί μόνο τον Μίχο η 12χρονη»

Το παιδί επιμένει πως η μητέρα της δεν έχει καμία σχέση με τα όσα έχουν συμβεί και επιμένει να υποστηρίζει πως ο Ηλίας Μίχος είναι αυτός που κρύβεται από πίσω.

«Το παιδί από την πρώτη στιγμή επιμένει ότι πίσω από όλα είναι ο Ηλίας Μίχος, βγάζει συνεχώς εκτός κάδρο τη μητέρα του. Κλαίει, φωνάζει και λέει συνεχώς ότι η μητέρα του δεν έχει καμία σχέση και δεν γνώριζε και μάλιστα λέει ότι αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Μίχος, ότι η μάνα του δεν ήξερε τίποτα για όλα αυτά», υποστήριξε η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου.


Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια