Νέα «πυρά» Ερντογάν προς την Ελλάδα - «Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα και θα έρθουμε»Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τα «βάζει» ξανά με την Ελλάδα, αυτή τη φορά με αφορμή την αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας, την οποία -όπως ισχυρίζεται- φοβάται η Ελλάδα.

Απευθυνόμενος σε πολίτες στο Φετιγιέ, ο Ερντογάν τόνισε πως οι εξελίξεις στον τομέα αυτόν έχουν προκαλέσει «εκνευρισμό στους Έλληνες», οι οποίοι διερωτώνται: «Τι κάνουν αυτοί οι τρελοί Τούρκοι».

«Έχουν γίνει δοκιμές στη Σμύρνη αυτή τη στιγμή και ο πύραυλος που θα εκτοξευθεί από εκεί έχει αρχίσει να τους τρομάζει. Πάντα λέμε: "Δεν έχουμε καμία σχέση μαζί τους όσο συμπεριφέρονται καλά"», σημείωσε σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ και όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Όπως πρόσθεσε, «αυτή τη στιγμή το βεληνεκές του πυραύλου μας είναι 565 χιλιόμετρα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό, θα το αυξήσουμε στα 1.000 χιλιόμετρα».

Τέλος, κατηγόρησε την Ελλάδα ότι παρενοχλεί καθημερινά τα σύνορα της χώρας του, ενώ στα συνθήματα οπαδών του που φώναζαν «Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα», απάντησε: «Ακριβώς, μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα και θα έρθουμε».


Πηγή: ethnos.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια