Ανδραβίδα: Απαραγόρητος ο πατέρας του 29χρονου πιλότου


Η τραγωδία στην Ανδραβίδα με το  F-4 Phantom που κατέπεσε είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 29χρονος συγκυβερνήτης του αεροσκάφους, Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας, βυθίζοντας στη θλίψη την Αρκαδία και ιδιαίτερα την οικογένειά του.

Μάλιστα ο πατέρας του 29χρονου που έπεσε σαν ήρωας την ώρα του καθήκοντος μιλώντας στην ΕΡΤ ήταν φανερά απαρηγόρητος και δεν μπορούσε να πιστέψει το τραγικό παιχνίδια που έπαιξε η μοίρα στην οικογένειά του.

«Ήρθε το Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι έφυγε. Μας χαιρέτισε κανονικά… «γιατί φεύγεις νωρίς του λέω», «φεύγω, γιατί το πρωί πετάω». Πέταξε και τέλος», είπε αρχικά ο πατέρας του 29χρονου στην ΕΡΤ μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Μάλιστα όπως δήλωσε ο ίδιος επειδή γνώριζε τους κινδύνους που διατρέχουν οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας δεν ήθελε ο γιος του να πάει στη σχολή Ικάρων, ωστόσο ο 29χρονος ήταν ανένδοτος και μάλιστα ήταν η πρώτη του επιλογή.

«Του έλεγα εγώ «κάνε το δικό μου επάγγελμα, θα βρεις έτοιμη δουλειά να δουλέψεις, δεν θα ταλαιπωρηθείς στη ζωή σου». «Όχι πατέρα, μου λέει, θα δηλώσω την Ικάρων πρώτη». Τη δήλωσε πρώτη και πέθανε 29 χρονών… Και καταστραφήκαμε όλοι», συμπλήρωσε ο πατέρας του 29χρονου με τρεμάμενη φωνή.


Πηγή: in.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια