Ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβούλου Γαλατσίου Γιάννη Μανιάτη για τις Δημοτικές Εκλογές


Αγαπητοί φίλοι και φίλες. Με αφορμή τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, και θέλοντας να απεμπλακώ από διαχέουσες φημολογίες που με εμφανίζουν να στηρίζω τον τάδε ή τον δείνα υποψήφιο δήμαρχο, έχω να δηλώσω τα εξής:
Παραμένω δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης «Ανεξάρτητη Δημοκρατική Κίνηση» και οποιαδήποτε απόφαση που αφορά τη συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές του 2019, θα σας ανακοινωθεί από μένα και μόνο προσωπικά, εν ευθέτω χρόνω, λαμβάνοντας υπόψιν το νέο πολιτικό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στο Δήμο μας. Οποιαδήποτε φημολογία εμπλέκει το όνομά μου σε «μυστικές» συμφωνίες και συνεργασίες με άλλες παρατάξεις ή υποψήφιους ή ακόμη και την αποχώρησή μου από το δημοτικό βίο με τη συμμετοχή μου στις περιφερειακές εκλογές, είναι ανυπόστατη και αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων. 
Σας ευχαριστώ για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια και να είστε βέβαιοι ότι οποιαδήποτε απόφασή μου θα είναι αποτέλεσμα πολιτικής διαβούλευσης με γνώμονα το όφελος της τοπικής κοινωνίας, την οποία υπηρετώ απαρέγκλιτα και  πιστεύω με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια.

Γιάννης Μανιάτης
Δημοτικός Σύμβουλος 
«Ανεξάρτητης Δημοκρατικής Κίνησης»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια