Παραδόθηκαν στην ΕΛΑΣ τα οχήματα δωρεάς Λεμπιδάκη – Συγκινημένος ο επιχειρηματίας - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ
Μεγάλη προσφορά στην Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα στις αστυνομικές υπηρεσίες της Κρήτης από την οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη, ως ελάχιστο δείγμα του “ευχαριστώ” για την ομαλή έκβαση με την περυσινή απαγωγή και ομηρία του Κρητικού επιχειρηματία.

Η λαμπρή τελετή παράδοσης των 30 περιπολικών οχημάτων ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτης Όλγας Γεροβασίλη στη Σχολή δόκιμων αστυφυλάκων στο Ρέθυμνο, με την ίδια να αναφέρει ότι επρόκειτο για μια δύσκολη υπόθεση με αίσιο τέλος -ευτυχώς- και αυτό οφείλεται στο έργο της ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης, αλλά και των κεντρικών στελεχών.

“Είμαστε εδώ σήμερα για να τιμήσουμε την οικογένεια για την προσφορά και την αστυνομία και το έργο της. Τα προβλήματα της υποστελέχωσης υπάρχουν, αλλά μετά την 10ετή κρίση το Σώμα άντεξε και με αυτοθυσία συνέχισε το έργο της, παρά τις 7.500 θέσεις που έκλεισε ο κ. Μητσοτάκης ως Υπουργός τότε Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Αναγνωρίζουμε σήμερα την υποστελέχωση και στα μέτρα του δυνατού θα κινηθούμε σταδιακά για την ενδυνάμωση του Σώματος”, δήλωσε μεταξύ άλλων η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Παρόντες στην τελετή ήταν και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης ο οποίος, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε την ΕΛ.ΑΣ. για το έργο της, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Αντιστράτηγος Κων/νος Λαγουδάκης, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρνουτάκης και πλήθος κόσμου.

Η δωρεά των συνολικά 30 περιπολικών αυτοκινήτων που βλέπεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, σύμφωνα με πληροφορίες θα στελεχώσουν αστυνομικά τμήματα σε όλη την Κρήτη για να αναβαθμίσουν το έργο των αστυνομικών υπηρεσιών του νησιού.


Με το πέρας των ομιλιών, τελέστηκε ο αγιασμός των οχημάτων από τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιο στο προαύλιο της Σχολής που ήταν παρατεταγμένα τα οχήματα.

Δείτε τα βίντεο.

enikos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια