Διπλό φονικό στην Κύπρο: Το DNA "δείχνει" τον 33χρονο
Σε νέα σύσκεψη στο ΤΑΕ Λευκωσίας, την Τρίτη, παραδόθηκαν στους ανακριτές τα αποτελέσματα αναλύσεων DNA που έγιναν στο μαχαίρι και τα ματωμένα ρούχα, τα οποία εντοπίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής σε φουρνάκι στην πατρική κατοικία του 33 χρόνου Λοΐζου Τζιωνή. Σύμφωνα με τις αρχές φαίνεται ότι τα αποτελέσματα έδειξαν τον 33χρονο.

Πλέον, θα ακολουθήσουν νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν το μαχαίρι συνάδει και με τα τραύματα που έφεραν τα δύο θύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να υπάρξει άλλη μια σύλληψη αν και οι ανακριτές θεωρούν πως το πάζλ της στυγερής δολοφονίας έχει συμπληρωθεί και αναζητούν επιπλέον στοιχεία έτσι ώστε να ανανεώσουν το διάταγμα κράτησης του 33χρονου την Παρασκευή όταν θα οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο.

Ο Λοΐζος Τζιωνής φαίνεται πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών κατά τη δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου, σύμφωνα όσα φέρεται πως υποστήριξαν στους ανακριτές δυο εκ των συλληφθέντων.

Αυτό που επίκειται τώρα είναι η λήψη επαναληπτικών καταθέσεων από τους 4 βασικούς υπόπτους, με τελευταίο τον 33χρονο, καθώς οι ανακριτές επιδιώκουν να έχουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα με βάση τις μαρτυρίες των άλλων τριών, ώστε να κληθεί να απαντήσει σε σειρά νέων ερωτημάτων σε σχέση με τα γεγονότα της 18ης Απριλίου και να εντοπίσουν τυχόν αντιφάσεις.

REAL.GR

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια