Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο - "Έφυγε" γνωστός λαϊκός τραγουδιστήςO γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Βλάσσης , μια γνήσια λαϊκή φωνή, έφυγε χθες από τη ζωή, όπως αποκάλυψε στο προφίλ του στο Facebook, ο καλός του φίλος Ανδρέας Κουβελογιάννης. Ο Γιάννης Βλάσσης είχε κάνει στο παρελθόν μεγάλες επιτυχίες και τη δεκαετία του '80 τραγουδούσε στα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της εποχής. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Καστοριά και είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Ανδρέας Κουβελογιάννης στην ανάρτησή του εξέφρασε παράλληλα το παράπονό του, καθώς όπως αποκάλυψε, ο Γιάννης Βλάσσης μετά από ένα κάταγμα στο ισχίο, υπέστη ανακοπή. Ο Ανδρέας Κουβελογιάννης θεωρεί ότι έπρεπε ο τραγουδιστής να είχε νοσηλευτεί για να αποφευχθεί το κακό.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:


ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ, ΚΟλΛΗΣΕ το ΧΕΡΙ ΜΟΥ…

* ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ…

* ΓΙΑ ώρες τώρα δεν μπορώ να δώσω αυτη τη καταραμένη είδηση.

* Κάποτε δεν θα είχα επαγγελματικό πρόβλημα.

* Τώρα όσο μεγαλώνεις, ανεβαίνουν οι ευαισθησίες και σε πνίγουν όταν θα γράψεις ότι έφυγε – ξαφνικά και από ανευθυνότητα – κάποιων γιατρών ένας από τους καλύτερους φίλους σου εδώ και σαράντα χρόνια…

* ΠΟΙΟΣ να το πίστευε. Πριν μια εβδομάδα με πήρε τηλέφωνο και έδωσα την είδηση πως είχε σπάσει το ισχίο του, όταν πάτησε μια σκούπα..

* ΗΤΑΝ πάντα πρόσχαρος, γελαστός και με κέφι.


* Τον ρώτησα τι έπαθε η σκούπα και κάναμε πλάκα για ώρα…

* ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΚΑ όταν μου είπαν πως τόν στελνουν σπίτι του με ένα ΠΙ για να περπατήσει…

* ΚΙ ΕΚΕΙ – αντί να τον νοσηλεύσουν τα λαμόγια, – έπαθε ανακοπή και δεν τον πρόλαβαν…

* ΤΙ ΝΑ ξέρουν οι κοπρίτες εκεί στην επαρχία ΄που είχε καταφύγει και ζούσε – ας μου έλεγε ευτυχισμένος,- ποιος ήταν ο ΒΛΛΑΣΣΗς, ποιος ήταν Ο Καρουσάκης , ποιος ήταν ο Ξιφαρας που για δεκαετίες σκόρπιζαν το κέφι παντού…

* Και τους απέκλεισαν οι … μαγαζάτορες – ακόμα και των μεζεδοπωλείων – για να παρουσιάζουν φλώρους και μ@@@…

* ΤΟΝ είδαν «μεγάλο » ανασφάλιστο, δεν υπηρχε φακελάκι, που λοιπόν να βρεθεί κρεβάτι

* Στο καλό Γιάννη μας…


enikos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια